reklama
Ania95
Fanka BB :)
Miałam mega skurcze w 11tyg i ból brzucha nie mowiac już o bólu krocza. Jakby przeszywal mnie tam prąd a wszystko przez niedobór magnezu. Ja już myślałam że po wszystkim jak jechałam na pogotowie, dostałam luteine nospe i magnez. Dzięki temu przestalo mnie boleć, zaczęłam od większych dawek żeby uzupelnic niedobory a teraz biorę 2 dziennie i nic mi nie dolega sytuacja się nie powtórzyła.
katarzyna86
też tak miałam brzuch w 18tc zaczął się napinać po bokach i te kłucie w pochwie takie, że w nocy spać się nie dało masakra, dostałam na 7dni 2xdziennie magne b6, dodatkowe kwasy dha i po 7dniach zmniejszenie dawek i jest ok.Miałam mega skurcze w 11tyg i ból brzucha nie mowiac już o bólu krocza. Jakby przeszywal mnie tam prąd a wszystko przez niedobór magnezu. Ja już myślałam że po wszystkim jak jechałam na pogotowie, dostałam luteine nospe i magnez. Dzięki temu przestalo mnie boleć, zaczęłam od większych dawek żeby uzupelnic niedobory a teraz biorę 2 dziennie i nic mi nie dolega sytuacja się nie powtórzyła.
Ja też kochna walczę z zębami na dzień dzisiejszy dwa kanałowoCholera jasna zaczęły mnie boleć dwa zeby na raz jutro od rana szukam dentysty. Kobiety leczcie zeby bo masakra jest boliii
My też 19tc a macica napina mi się już od 16 tc. Ginekolog twierdzi że wszystko jest w porządku ale ma mam obawy ze coś jest nie tak. Do tego dzisiaj po oddawaniu stolca mam uczucie pełności w pochwie a szyjka macicy była czy jest boję się znowu sprawdzić u wyjścia pochwy strasznie się przestraszylam leze plackiem z pupa w górze jutro pójdę do ginekologa bo połówkowe mam dopiero za tydzień ale nie wytrzymam jeszcze tygodnia w niepewności bardzo się boję że nie donosze tej ciazyHej! Dawno mnie tu nie było ja już jestem w 19t4d i do tego tygodnia wszystko gładko szło, ale od środy zaczął mi się napinać brzuch. Po badaniu okazało się, że to macica się napina, ale na szczęście szyjka macicy długa i zamknięta. Mam brać leki i odpoczywać. Przy okazji wczoraj na badaniu (byłam na izbie, tak mi doradził lekarz prowadzący) dowiedziałam się przez przypadek, że będzie chłopak po słowach Pani doktor "ale duży siusiak" w środę mam usg połówkowe - mam nadzieję, że do tego czasu mi się poprawi bo już mnie to leżenie męczy. Wy macie albo miałyście napinanie brzucha w ciąży?
Chce_byc_mama_wielu
Dziewczyny, już po polowkowych ma być zdrowy synek❤ dziś 19+3, a z pomiarów wyszło 20+1. Mama zadowolona❤
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Ja dziś byłam na zatrucie zębów. Masakra ale lepiej późno niż wcale za nim mała pijawka pozbawi mnie wapnia i ząb poleci do końca a przez poprzednie dwie ciążę straciłam 3 zeby z czego 1 udało się uratować włóknem szklanym.Ja też kochna walczę z zębami na dzień dzisiejszy dwa kanałowo
A miałaś znieczulenie? można w ogóle mieć w ciąży?Ja dziś byłam na zatrucie zębów. Masakra ale lepiej późno niż wcale za nim mała pijawka pozbawi mnie wapnia i ząb poleci do końca a przez poprzednie dwie ciążę straciłam 3 zeby z czego 1 udało się uratować włóknem szklanym.
Mnie nic nie boli, ale na wszelki wypadek wybieram się w środę na kontrolę ale ogólnie mam zdrowe zęby, w pierwszej ciąży nic się nie popsuło, wiec mam nadzieję, że teraz będzie tak samo
Super gratuluję Ja mam wizytę w czwartek i już się nie mogę doczekać.Dziewczyny, już po polowkowych ma być zdrowy synek❤ dziś 19+3, a z pomiarów wyszło 20+1. Mama zadowolona❤
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Dziękuję i trzymam za Was kciukiSuper gratuluję Ja mam wizytę w czwartek i już się nie mogę doczekać.