reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Mnie generalnie już nie mdli od tygodnia. Mam nieraz tylko odrzucenie od jakiegoś zapachu. Węch dalej wyostrzony. Piersi i brzuch zawsze z rana o wiele mniej bolą. Teraz głównym objawem ciążowym jest senność ...
Mam to samo. Zapachy z lodówki mnie drażnią a mdłości były w 6-7 tygodniu , teraz gdy siedzę sama w domu i nie mam nic do roboty to robię drzemkę w południe ostatnio spałam 4godz.. Myślę szok. Weekendy spędzamy razem z partnerem więc się nie klade ale za to wieczorami już muszę wcześniej się położyć bo nie daje rady.

reklama
Hej Kobiety ! :) U mnie z objawami zależy od dnia.. czasem z rana super dopiero popołudniu krzyż boli jak mnie maluch mój wykorzysta do noszenia, a dziś rano wody się napilam i ja zwróciłam. Byłam taka głodna a na nic nie miałam ochoty. Zjadłam wkoncu coś i teraz czuję to jedzenie w gardle.. bleee... leżę właśnie sobie pod kocem oglądam pytanie na śniadanie a młody zasnął właśnie więc chwila relaksu ohhh tak! ;D

nawet nie odczuwam spadków energii
wagowy tez się trzymam
To ja jestem w ciągu dnia śpiąca. Wczoraj wykorzystałam że syn siedział z tatą i zrobiłam godzinną drzemkę.
Wagowo też się trzymam Ale parę gram po przecinku mam więcej. To chyba jednak piersi dodają swoje do wagi bo w centymetrach nic się nie zmieniło :)

Zazdroszczę braku objawów. Ja mam mdłości , w sumie cały dzień . Wczoraj w pracy az mnie pot oblewał. I nie ma różnicy czy to rano czy wieczor . Cały dzień czuję gule w gardle. Do tego obudziłam się dziś z bólem krzyża . Taki dziwny tępy ból .i ta senność ,wczoraj wróciłam z pracy spałam godzinę ,później od 17-19 i o 23 szłam spać [emoji85][emoji85][emoji1745][emoji1745] Tak więc dziewczyny cieszcie się na brak objawów,naprawdę .
O tak. Cieszcie się brakiem objawów na dłuższą metę to strasznie męczące. Ja też mam mdłości ciągle wyostrzony węch, bolą piersi i brzuch też czuje

reklama
Do góry