reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2021

Spać nie mogę, sny mnie dopadly tak okropne że lepiej już nie zasypiać. Więc przywitam się z Wami w piątek :) niech mi szybko ten czas leci aż do 5.10 do wizyty :) jak na razie leci bardzo szybko :) od przyszłego tygodnia będziemy zaczynać przygotowania do ślubu cywilnego który pewnie odbędzie się w grudniu (W przyszłym tyg ustalimy datę) także będę miała co robić:)
Miłego dzionka :)
Tez miałam ślub cywilny w grudniu :) To super termin. Zrobiliśmy go w zeszłym roku na zamku w Kórniku. Polecam lokalizacje :)

reklama
Hej hej zapomniałam napisać. Byłam wczoraj u gina wszystko ok. Z om było 8+0 Z usg 8+1. Serdusio bilo jak szalone.

Dziewczyny będziecie kupowały detektor tętna? Bardzo bym chciała ale słyszałam że można się najeść strachu
Ja chciałabym kupić za jakieś dwa miesiące 😊

Ja mam skończone 29 lat i w sumie trzecia ciąża, z tym że pierwsza obumarła, a druga pozamaciczna, aktualna zapowiada się dobrze 🥰
Trzeba być dobrej myśli, bo po co być złej! 🙂 tak sobie powtarzam, chociaż wiadomo że po stracie obawy są normalne i też trzeba dać sobie przestrzeń na emocje, rozmawiać i rozmawiać 😊 mnie podbudowały Wasze historie dziewczyny, to duże wsparcie gdy wiesz że ktoś przeżywa podobną sytuację ☺️

Dziękuję Wam dziewczyny!

Test zrobię w niedzielę. To będzie 34 DC, ten ostatni z biochemiczną miałam 33. Więc to będzie dzień później niż mój najdłuższy cykl, o ile @ nie nadejdzie (Czuje się całkowicie inaczej niż przed @).

Czytając Wasze ostatnie wpisy - u mnie też problem ze snem w nocy - za to w dzień mogłabym spać na okrągło. Wczoraj miałam 3 drzemki :o

Jeszcze parę słów o sobie - mam 31 lat, córkę, która właśnie zaczęła przygodę w szkole, no i męża też tam jakiegoś mam 😉. Pierwsza ciąża bezproblemowa, bezobjawowa, oprócz tego plamienia, po którym na początku nie zorientowałam się o co chodzi. Teraz człowiek starszy, bardziej świadomy, to inaczej patrzy na wszystko.

Ja narazie biorę tylko kwas foliowy, 2 miesiąc, Wit. D i magnez. Biochemiczna była wynikiem pierwszego miesiąca staran, teraz drugi cykl.

reklama
Hej,
Dzisiaj pierwszy raz rano miałam mdłości a tak narzekałam na brak objawów. Na widok całej kuchni i jedzenia i tych zapachów z lodówki mnie odrzucało.

W nocy raczej śpię dobrze ale sen też mialam strasznie dziwaczny, strasznie.

Ja jestem jestem trochę pedantką, lubię mieć poukładane, lubię sprzątać. I np nie zjem śniadania dopóki nie ogarnę mieszkania....taki świr 😂
Też tak mam 😅 nie jesteś sama 🤣

Do góry