Witam was majowe mamusie,
dłuższy czas mnie tu nie było. Ani się nie odwrocilam a nasza kruszynka skończyła 14 maja swoje pierwsze urodzinki.
Nie jestem w stanie odczytać wszystkich waszych wpisów, ale te ostatnie tak i jestem przerażona. Kochana
@Jetkaa Szczerze byłam ciekawa co u ciebie uz Oskarka... Nie wierzę w to co czytam... to straszne, co się może przytrafić człowiekowi. Brak słów... Czytając twoje ostatnie wpisy łzy same płynęły do oczy... Szczerze ci współczuje tego co wam się przytrafiło. Nadal trzymam kciuki. Oskarek to bardzo dzielny i waleczny chłopczyk, alecto chyba ma po mamusi. Kochana... brak słów... W porównaniu do tego, co my przeżywamy acwy, to pestka... Życzę wytrwałości i odwagi do podjęcia właściwej decyzji.
Kochane, my już zaczynamy chodzić. Karolinka za rączkę śmiga a śmiga Od jakiegoś czasu robiła samodzielnie kilka kroczków, a tujak wczoraj przyszła sama przez cały salon. Nie zdążyłam tego nagrać. Myśmy jeszcze nie byli na szczpioncepo ukukończeniu pierwszego roju życia. Odraczamy to za rok, jak mała skończy 2 latka. Rozmawiałam z naszą lekarską i jedt zdanis, że to za małe dzieci...
Od ponponiedziałku idziemy do żłobka. A tak właściwie chyba od środy, bo nimy w żłobku panuje bostonka i chciałabym jejctego zaoszczędzić, zwłaszcza, że połowa lipca jedziemy na kilka dni w "góry" i musimy się pilnować.... Wazymy ponad 12 kg, ładnie się uśmiechamy, mamy 7 ząbków i ogólnie super
Sama wzięłam też się za siebieto i po 5 tyg jestem już na -7,8 kg. Walczę dalej
Pozdrawiam was kochane