reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@Jetkaa jestem z Wami, tak bardzo mi przykro :/ Oskarku, kochanie walcz. Masz dla kogo i po co :*

My już po imprezie roczkowej. Laura 23 maja skończyła rok, a od początku czerwca już chodzi. Teraz to już tak śmiga, że ledwo co za nią nadążamy. Oczy mam wkoło głowy, bo straszna z niej rozrabiaka. Wszystko musi sama, chodzi swoimi ścieżkami jak kot :) ja od jutra wracam już do pracy, będzie ciężko bez mojej Niuni :/// Laura też miała już szczepienie MMR, miala lekko zaczerwienione i spuchnięte, ale jej zeszło po kilku dniach, a tak to nic poza tym.
A to mój roczniaczek :) PS. wybrała kieliszek, a później różaniec [emoji23][emoji23]
IMG_20190629_201214.jpeg
IMG_20190629_201148.jpeg
IMG_20190701_153459.jpeg

reklama
Agunia93 cudowne zdjęcia:):). Moja mała już tez biega pędem migiem:-D:-D:-D. Ooo matko kochana już jutro do pracy:errr::D. Ja jeszcze mam 4 tyg Ale już myślę o tym co dzień

No zleciało jak nie wiem. Też mam jeszcze miesiąc do wykorzystania, ale chcę sobie zostawić jeszcze na jesień i w razie zachorowania Laury :)
Agunia93 cudowne zdjęcia:):). Moja mała już tez biega pędem migiem:-D:-D:-D. Ooo matko kochana już jutro do pracy:errr::D. Ja jeszcze mam 4 tyg Ale już myślę o tym co dzień

@Jetkaa jestem z Wami, tak bardzo mi przykro :/ Oskarku, kochanie walcz. Masz dla kogo i po co :*

My już po imprezie roczkowej. Laura 23 maja skończyła rok, a od początku czerwca już chodzi. Teraz to już tak śmiga, że ledwo co za nią nadążamy. Oczy mam wkoło głowy, bo straszna z niej rozrabiaka. Wszystko musi sama, chodzi swoimi ścieżkami jak kot :) ja od jutra wracam już do pracy, będzie ciężko bez mojej Niuni :/// Laura też miała już szczepienie MMR, miala lekko zaczerwienione i spuchnięte, ale jej zeszło po kilku dniach, a tak to nic poza tym.
A to mój roczniaczek :) PS. wybrała kieliszek, a później różaniec [emoji23][emoji23] Zobacz załącznik 992614Zobacz załącznik 992615Zobacz załącznik 992616
Super mała! O Co chodzi z tym kieliszkiem i rozancem?to jakaś zabawa?

Dziękuję :) to jest taka wróżba roczkowa :) kieliszek oznacza popęd do alkoholu, Różaniec że będzie bardzo wierząca, pieniądze, że zawsze je będzie miała, książka, mądrość i naukę czy jakoś tak [emoji23][emoji23]
Super mała! O Co chodzi z tym kieliszkiem i rozancem?to jakaś zabawa?

No popatrzcie, nie wiedziałam o takie wróżbie [emoji6] Bartek pewnie zabrałaby najpierw kieliszek bo on wszystkich szklanki chce zabierać i z nich pic [emoji23]
U nas trzydniówka. Od czwartku temperatura wysoka, ciężka do zbicia, a wczoraj wyszła wysypka i po gorączce ani śladu. Dodatkowo wychodzą dwie czwórki na dole także mamy bardzo marudny teraz czas..

reklama
O kurcze to Wy jakieś bardziej rozbudowane to macie [emoji4] u nas jest tylko książka, różaniec, kieliszek i kasa.
Lenka wzięła książkę, potem długo nic, ale moja babcia się uparła ze musza być 2 rzeczy wybrane ‍♀️ wiec po 5 min wzięła kasę [emoji6]

Do góry