reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja wychodzę głównie na podwórko bo z całą trójka to żaden spacer. Młody śpi albo się rozgląda a dziewczyny szaleją. Jak marudI bardzo to wezmę na ręce i ponoszę.

O nocach nic nie mówię bo ostatnio 3 pod rząd praktycznie bez spania. A cała noc przespałam 3 lata temu, jeszcze przed ciaA z Kasią. I chyba. Już się przyzwyczaiłam że nie śpię.

Dziś młody też śpi jak zająć na między. Nie zrobił kupy wieczorem i widać kręci go w brzuchu.... No nic, spróbuję się trochę przespać.

reklama
Dziewczyny czy któraś ma zamiar albo nabyła już nosidelko? Ja dzisiaj zakupiłam takie ergonomiczne z Tuli ale teraz mam wątpliwości czy to nie za wcześnie. Może byłoby lepiej poczekać aż mała zacznie siadac

Dziewczyny czy któraś ma zamiar albo nabyła już nosidelko? Ja dzisiaj zakupiłam takie ergonomiczne z Tuli ale teraz mam wątpliwości czy to nie za wcześnie. Może byłoby lepiej poczekać aż mała zacznie siadac
Ja kupiłam na wyprzedaży, ale czeka aż Krzysiek usiądzie.

Dzisiaj moja mała bardzo niespokojna jakaś, wygina sie, a przy jedzeniu płacze. Miałyśmy dzisiaj ciężki dzien. Wyszłam z nią na spacer, to się uspokoiła i zasnęła. Ja lubię chodzic na spacery, mam czas wtedy żeby oddzwonić do znajomych, i też bym oszalała jakbym nie wyszła. Właśnie u mnie zaczęło padać...

my codziennie wychodzimy na dwór. Przeważnie na taras, bo boję się, że bąki zaatakują i wtedy jest mega płacz, rzucanie się w gondoli :( juz tak nas to parę razy złapało. :(

Hejka kobietki dziś u mojej Laury podczas kąpania zauważyłam "ząbek" śliczną białą kreseczkę górną jedynkę:)Na spacerki choidzimy od czasu do czasu, a tak to głównie na podwórku. Bardzo lubi na drzewa patrzeć .Ogólnie Laura to kochane mało płaczące dziecko ale swoje niezadowolenie bardzo bardzo odnośnie oznajmia:szok: Nauczyła się ssać smoczka i to trochę ułatwia sprawę np.podczas jazdy samochodem gdy daje sygnał że jej nudno i chciała by na ręce.No i Julian i Maciej to już całkiem odchowane dzieciaki:happy2: więc w sytuacji gdy coś chcę zrobić, a małżonek w pracy ,a malentas nie bardzo chce współpracowaćw to ich pomoc nieoceniona .Także nie jest żle .

Hej, ja dziś nawet całkiem wyspana mój mały spał od 18:30 do 6 rano. Jak nigdy. Miał ostatnio szczepienie i niekiedy w nocy chyba mu się śni lub przypomni i troszkę poplakuje to wtedy go pobujam i śpi dalej, ale dziś to mnie zaskoczył tym spaniem.
Nosidełko ergonomiczne mam ale nie umiem małego do niego włożyć [emoji14] zapiera się nogami i w ogóle jakiś niespokojny jest a mi kręgosłup powoli siada od dźwigania go. Teraz myślę nad zakupem fotelika do auta. Na allegro są przecenione foteliki lionelo z 249 na 169 zł z jakimiś dodatkowymi gratisami w postaci organizera i osłonek na szyby

A mój od tygodnia niespokojny i placzliwy przez baczki. Przed południem dostaje szału.od 5 dni nie ma kupy;( niby może tak być przy kp Ale i tak się stresuje.wczoraj byliśmy na bioderkach.ok są,Ale lekarka mówila że za dużo leży na plecach i ostatni dzwonek żeby naprawić trochę splaszczona z tylu główkę:( jednak ma bardzo skoro to zauważyła od ręki. A on tak nie lubi na brzuszku.. ma w ogóle w dzień nie leżeć na plecach...maeakra.
Czekalismynze 3 godz na wejście, porażka z służbą zdrowia.
Mnie coś złapało.i mam stan podgoraczkowy. Chyba w tym szpitalu tak się załatwiłam:(

Hej, ja dziś nawet całkiem wyspana mój mały spał od 18:30 do 6 rano. Jak nigdy. Miał ostatnio szczepienie i niekiedy w nocy chyba mu się śni lub przypomni i troszkę poplakuje to wtedy go pobujam i śpi dalej, ale dziś to mnie zaskoczył tym spaniem.
Nosidełko ergonomiczne mam ale nie umiem małego do niego włożyć [emoji14] zapiera się nogami i w ogóle jakiś niespokojny jest a mi kręgosłup powoli siada od dźwigania go. Teraz myślę nad zakupem fotelika do auta. Na allegro są przecenione foteliki lionelo z 249 na 169 zł z jakimiś dodatkowymi gratisami w postaci organizera i osłonek na szyby

Poczytaj opinie o tym foteliku, ma bardzo słabe.

reklama
Do góry