A
Agunia93
Gość
Właśnie jakiej firmy polecacie foteliki samochodowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za infoPoczytaj opinie o tym foteliku, ma bardzo słabe.
Jest dużo super fotelików, ale dobry to ten który pasuje do auta i dziecka. Dlatego jeden fotelik jest super dla Kowalskich a inny dla Nowaków. Najbezpieczniej jak najdłużej wozić dzieci tyłem do kierunku jazdy. Poczytaj blog i fb tyłem.pl lub 8gwiazdekWłaśnie jakiej firmy polecacie foteliki samochodowe?
Nogi moga wystawać i na pewno nie będzie jej to przeszkadzać. Fotelik jest za mały gdy dziecko przekracza wagę lub głowa wystaje za zagłówekDzięki dziewczyny, poczytam sobie ten blog. Wiem, że najlepiej tyłem do kierunku jazdy. Ale moja Laura ma długie nóżki i jeszcze trochę i będa juz jej wystawwać za nosidełko. To będzie jej pewnie nie wygodnie. Mysze coś już patrzec, mam w planach jej kupić tak za 2 mce jak już będzie sama siedzieć.
Dzięki za info ja w tym temacie to zielona jestem całkowicie [emoji12]także może jeszcze przez zime nie przekroczy wagi to będziemy się rozglądać na wiosneNogi moga wystawać i na pewno nie będzie jej to przeszkadzać. Fotelik jest za mały gdy dziecko przekracza wagę lub głowa wystaje za zagłówek
Pewnie fotelik jest do 13kg jak większość, to jeszcze pojeździ, co najmniej do rokuDzięki za info ja w tym temacie to zielona jestem całkowicie [emoji12]także może jeszcze przez zime nie przekroczy wagi to będziemy się rozglądać na wiosne
Ja mam te nosidełko z maxi cosi i one chyba jest do 9 kg...Pewnie fotelik jest do 13kg jak większość, to jeszcze pojeździ, co najmniej do roku
Chyba wszystkie pierwsze maxi cosi są do 13kgJa mam te nosidełko z maxi cosi i one chyba jest do 9 kg...