sredec1982
Fanka BB :)
Nie dostałam się do lekarza z małym bo już lekarze wyszli do domu. Przemywam sola fizjologiczna.nawet zakrapiam mu nia oczko. Jakby troskę lepiej jest. Wczoraj się przerazilam jak widziałam ile nagle tej ropy wychodziło. Przez 2 godz cały czas ściągalam. Dziś rano na rękach doszły nowe krostki już ma kilkanaście w sumie.ale tylko na rękach.. stan ogólny ma bardzo dobry,nic go chyba nie boli, gorączki nie ma i jest żywy.mam nadzieję że to jakieś uczulenie albo reakcja na upały.
Moi też wyrasta z gondoli.gniecie go już z boku i sięga stopkami końca. Uwielbia w niej spać. Wy kiedy przechodzić będziecie na spacerowke? Czy w wypadku za malej gondoli będziecie wcześniej niż zakłada "termin" czy dopiero jak będzie siedzieć samodzielnie? Mój na pewno są miesiąc będzie już za duży ba gondole i nie wiem czy po 4 miesiącu nie będzie ZA wcześnie.
Moi też wyrasta z gondoli.gniecie go już z boku i sięga stopkami końca. Uwielbia w niej spać. Wy kiedy przechodzić będziecie na spacerowke? Czy w wypadku za malej gondoli będziecie wcześniej niż zakłada "termin" czy dopiero jak będzie siedzieć samodzielnie? Mój na pewno są miesiąc będzie już za duży ba gondole i nie wiem czy po 4 miesiącu nie będzie ZA wcześnie.