reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

U mamy ginekolog jest filmik, gdzie jej kolezanka pediatra wyjasnia, ze woda mozna dopajac, ale tylko na mm, bo mleko matki sie dostosowuje do pogody. Za to na mm mozna dopajac po albo miedzy karmieniami.

reklama
Ja nie dopajam. Pierś wystarcza.

W gondoli mamy jeszcze sporo miejsca. Z pierwszą corka też z maja przetrwalysny w gondoli zimę praktycznie. Mam nadzieję że tym razem też się uda. Mam roan Marita i roan bass soft.

Mój syn też się ledwo mieści do gondoli. Chcę dokupić jakąś większą na dwa miesiące a później przejść na spacerówkę ;) 4 miesiące to za szybko na spacerówkę.

Ja też tylko pierś podaję jakbym miała młodą dopajać to cycki chyba by mi eksplodowały:) no i mogłyby zastoje się porobić. W gondoli mam nadzieję że zimę przetrzyma .

Ja nie dopajam. Pierś wystarcza.

W gondoli mamy jeszcze sporo miejsca. Z pierwszą corka też z maja przetrwalysny w gondoli zimę praktycznie. Mam nadzieję że tym razem też się uda. Mam roan Marita i roan bass soft.
Bo roany maja duże gondole. Ja mam junama madena i jak kupywałam wózek to szukałam jak największej gondoli. Mam nadzieję, że jeszcze przez zimę Laura w niej pojeździ :)

reklama
Mój bratanek jeździł też przez zimę a jest z czerwca i jeszcze nie było takiej sytuacji żeby im się wychylił, czy nie daj Boże wypadł. Zobaczymy jak będzie trzeba to do spacerówki Laura pójdzie :)

Do góry