A
Agunia93
Gość
Moja 3300g przy porodzie, 10 tygodni 4800g
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasza mała w poniedziałek skończyła 11 tygodni i waży 6800g. Waga urodzeniowa: 3480g.Zatkany kanalik przekuwa się igłą. Miałam zapalenie piersi, ale początkowo na grupie na fb dotyczącej karmienia dziewczyny pisały, że może zatkany kanalik. Chyba można iść do rodzinnego, albo on się tym zajmie albo pokieruje dalej.
Mojemu dziecku się całkiem dziś cykl dnia rozwalił, jak zwykle wstaje o 6 i o 8 ma drzemkę, to dziś wstała o 8.15 i na 9.30 jechałyśmy na drugą dawkę szczepionki. Potem po szczepieniu z 1,5h spała i dopiero następne spanie od 17 do 23 (zwykle sen nocny od 21). No ciekawe, bo zasnęła mi teraz po północy.
A ile ważą wasze dzieci i w jakim są wieku? I jaką miały wagę urodzeniową?