Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Niunia całą ciążę była Hanią a jak się urodziła to została Laurą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas na ciemienuchę sprawdziła się Olejuszka - Skarb matki. Zaledwie 2 razy posmarowaliśmy i po kąpieli wyczesaliśmy i póki co, po ciemieniuszce śladu nie ma. Także polecamy. Wybrałam ten preparat czytając blog srokao toteż skład fajny, bez syfu.Musimy jakoś to wszystko przetrwać, Ja sobie wyobrażam jak będzie już większa że pójdę z nią do kuleczkowa a sobie zamówię kawę i będę się nią delektować a mała bedzie szaleć [emoji4], dziewczyny, moja mała ma chyba ciemieniuche, bo na brwiach ma takie pojedyncze żółte strupki, macie jakieś złote rady?
Może komar go ugryzł.Dziewczyny. Dziś.rano dostał takiego wysypu na obu raczkach mój syn. To nie jest ospa prawda? Była i mnie koleżanka co miała kontakt z osobą chorą i nie pomyślała...nie wie też czy kiedyś przechodzila już ospe... i tak przyszło mi od razu do głowy że to może być ospa( na razie nie ma ropy, oby nie była ospa.innych objawów też nie widzę. Ale tak w jedną noc 5 kropek na rękach? Symetrycznie na drugiejZobacz załącznik 883594