Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże... Jetka bądź silna dla malutkiego. Oby wszystko skończyło się pomyślnie.Cześć dziewczyny.
Dzisiaj z moim D otrzymaliśmy jak by strzala w twarz od lekarzy, człowiek gdzies w glowie uklada sobie scenariusz jak to bedzie kiedy wyjdziemy.. Kazda wiadomość od lekarzy człowiek obraca w wiadomosc pozytywna.. Gdzies szuka niedopatrzen i nie wierzy lekarza gdy mówią zle wiadomości tylko zapamiętuje te dobre. Ta niepewność nas dobijala ale podejrzenia lekarza o chorobę naszego syna jest gorsza niz ta niepewnośc! Lekarze podejrzewaja wade genetyczna która ma objawy u naszego synka ta biedunka byc moze jest objawem wady genetycznej i kilka innych rzeczy ta wada genetyczna ma bardzo zle rokowania zdecydowaliśmy sie go ochrzcic w poniedzialek w szpitalu malutki nasz skarb będzie dzieckiem Bozym. Mam nadzieje ze Bog nam jeszcze wiecej pomoże.. W poniedzialek syn ma tez wizytw u genetyka.. O wypisie nie ma mowy poki co syn waży nadal 2500g.. Dzis mial zly dzien mial wysokie tętno a niskie ciśnienie. Potrzebowal tlenu boli tal strasznie jak oskarek robi krok w tyl( boje sie czy cos w glowce się nie dzieje no bo dziwne ze mial problem z oddychaniem.. Boje sie ze lekarze postawia diagnoze, te zla diagnoze nie wygodna diagnoze boje sie ze teraz nie będziemy walczyc o zdrowe zycie oskarka tylko wogole o zycie.. boje sie ze on odejdzie.. Ze go zabraknie.. Ze on naprawde jest chory.. Jutro odlacza mu jedzenie i znowu dadza kroplowki.. Bo nadal ma biegunke po samym mleku z aminokwasami..jezeli po kroplowce nie bedzie biegunki to bedzie oznaczalo ze ma wrodzona biegunke a jezeli po kroplowkach bedzie biegunka to bedzie to objaw wady(
Staralam sie byc silna .. Poworot do domu trwal w ciszy, splywajacych lzach moich i mojego, tyle mysli, pocieszenia mojego(1raz widzialam jak placze) szukania co to moze byc za wada, ale teraz mam dosc jestem w łazience i musze sie wyplakac bo moj nie widzi.. Chcialam byc silna ale ile mozna?!! Ile mozna ??? Mam dosc?! Dlaczego my?? Dosc sie w zyciu ucierpialam i nadal cierpię.. Jak to mozliwe ze z ciaza bylo ok a teraz syn miesiac lezy tam nie wiedząc czy bedzie dobrze...
Chrzest mamy już za sobą, na szczęście jak mąż miał opiekę na mnie po cc. Ale za to mam syf w domu. Nie mam ostatnio jakoś natchnienia. A jak posprzątam, to za chwilę zas tak samo wygląda. Dużo czasu zajmuje mi odciaganie pkkarmu, karmienie, więc resztę ogarniam w przerwach, ale od czwartku mnie taki leń dopadł, że hej. Wczoraj wieczór/dziś noc dostałam jeszcze biegunki i wymioty... I to tak cały czas coś. Teraz jeszcze wakacje, to i starszej muszę poświęcić czas i uwagę... Ach...Na szczęście nasza malutka bezproblemowa.Brzuszkowa ... Też bym musiała ogarnąć temat ... Ale tyle tych rzeczy do ogarniania że nie wiadomo w co ręce włożyć ... Więc nie robię nic [emoji13] nie, no zamówiłam Ali sukieneczkę i duperelki do chrztu więc tak całkiem bezproduktywnie nie spędzam czasu [emoji12]
Mi została po starszej córce. Ja zateż to się zastanawiam nad kupnem karuzeli do łóżeczka. Muszę obczaic na allegro. Polecicie jakąś?Dziewczyny myślę żeby kupić matę edukacyjną, polecacie jakieś?