reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Jetka trzymaj sie wszystko bedzie dobrze, musi. Wszystkie tu o Was myslimy i trzymamy kciuki.
My po chrzcie. Bartek msze przespal, za to na imprezie dal popis swoich zdolnosci wokalnych. Starsza lulania nie znosila za to dla mlodego musielismy kupic bieguny do łóżeczka. Strasznie absorbujacy, placzliwy. Do tego kolki i niechec do spania w nocy. Brat kupił mi sab simplex i wczoraj przywiozl, zobaczymy co da. A ja teraz siedze Bartek placze, idziw suszarka dla uspokojenia, a mloda sucha piosenek i demoluje pokoj a ja siedze i lulam a glowa peka.

reklama
My juz po chrzcie, nie było to tak jak wyobrazalismy sobie, ale ciesze sie ze nasze dziecko jest juz Synem Bozym. Mam nadzieje ze Bozia nam nadal pomoze.. Ciesze sie ze Panie z oddzialu nam pomogły i okazaly wiele wyrozumialosci i wsparcia podczas cermoni.maly sobie spal popatrzyl na księdza i zasnął. Byl grzeczny. Nam i rodzicom chrzestnym jakoś lepiej na duszy. Ciesze sie ze siostra go widziala i kuzyn. Szkoda ze tylko oni..
photo0.jpeg

Załączniki

• photo0.jpeg
    photo0.jpeg
    47,7 KB · Wyświetleń: 860
Jetkaa ja się jeszcze raz powtórzę - on jest silny !!! Walczy chłopak !!! I nie wygląda na takiego co się łatwo poddaje [emoji8] Jak tam waga ? Zaczął przybierać coś Oskarek ? Piękne zdjęcie [emoji8] jeszcze go wszyscy zobaczą ... Tylko to troszkę potrwa. Trzymajcie sie.

Jetkaa ja się jeszcze raz powtórzę - on jest silny !!! Walczy chłopak !!! I nie wygląda na takiego co się łatwo poddaje [emoji8] Jak tam waga ? Zaczął przybierać coś Oskarek ? Piękne zdjęcie [emoji8] jeszcze go wszyscy zobaczą ... Tylko to troszkę potrwa. Trzymajcie sie.
Waga w miesu waha sie od 2470do2540g więcej ani mniej nie spada.. I nie dzwiga się.. Dziękujemy bardzo.naprawde.
Lekarze martwia sie bo tak jak by organizm nie przyswajal wartości odżywczych z mleka i coś moze byc zle w metabolizmie .. Nie wiem o co chodzi ze czegos moze brakowac. Kolejne badania polecialy do warszawy... Znowu musimy poczekac na wyniki . i znowu modlitwa o strach czy w nich cos nie wyjdzie :( ale ciesze sie ze organy sa zdrowe .. Oby jeszcze w genach bylo ok

Waga w miesu waha sie od 2470do2540g więcej ani mniej nie spada.. I nie dzwiga się.. Dziękujemy bardzo.naprawde.
Lekarze martwia sie bo tak jak by organizm nie przyswajal wartości odżywczych z mleka i coś moze byc zle w metabolizmie .. Nie wiem o co chodzi ze czegos moze brakowac. Kolejne badania polecialy do warszawy... Znowu musimy poczekac na wyniki . i znowu modlitwa o strach czy w nich cos nie wyjdzie :( ale ciesze sie ze organy sa zdrowe .. Oby jeszcze w genach bylo ok
Wszystko będzie dobrze, musi być! Pięknie wyglądał na swoim chrzcie :* a Wy bądźcie dobrej myśli, bo jak nie Wy to kto da radę. Ściskam Was mocno kochana[emoji8][emoji8][emoji8]

@Jetkaa jest prześliczny :* cały dzień o Was myślałam. Jeśli narządy są ok, to bardzo dobrze rokuje. A na większość chorob metabolicznych jest specjalna dieta .Mam nadzieję, że szybko znajdą przyczynę i mu pomogą

Ostatnia edycja:
@Jetkaa 3mam kciuki. Zobaczysz że wszystko dobrze się skończy [emoji5]
Jak później wystrzeli z wagą w górę to nie zdążysz ciuszków kupować [emoji8]

Dziewczyny mam wyniku kupki Zuzi - PH 5, jutro mam usg brzuszka rano. Ale wszystko wskazuje, że u nas ta nietolerancja jest jednak...

Jetka mam nadzieję, że w końcu znajdą przyczynę tego, że synek nie przybiera na wadze i będzie można temu zaradzić. A wtedy szybko wyjdzie do domu, do Was. Bardzo długo trwa diagnozowanie, dobrze, że wszystko w środku malutki ma zdrowe i jest silny. Skoro w brzuszku rósł, to urosnąć może, jest nadzieja :) A jak biegunka, coś się wyjaśniło? Po spotkaniu z genetykiem też?

reklama
Wlasnie nic, genetyk patrzac na Oskarka nie dopasowal żadnego zespolu ani nie podejrzewa wizualnie ani po roznych badaniach. Wlasnie teraz tkwi w tym wszystkim tajemnica co z tymi kupami.. Dlaczego nie tyje a je ladnie.. Tak jak by nie przysfajal zanych odzywczych wartości.. Jak by je odrazu wydalal.. I w tym rzecz.. Ze jak pil mleko odrazu szla kupa jak woda.. I z tym maja problem.. Bo jest jakas wada genetyczna co ma objaw biegunki ale zas nie ma zmian na skorze a ta wada ma jakies zmiany.. I tu im nie pasuje.. Skoro nie genetyka to szukaja w metabolizmie itp itd..musza szukac az cos znajda bo taka biegunka nie jest normalna.. Chyba ze ma wrodzona ale to tez badania czas i jeszcze raz czas.. I zeby przybieral na wadze..

Do góry