reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja też nie dopajam. Jak przystawiam Małąl na początku leci przez 5 minut sam wodnisty pokarm. Czasami troche go spuszczam bo dziecko ma ryjek cały mokry [emoji14]

A to moje dzielne dziecko w szpitalu. Zostajemy 10 dni conajmniej :(
IMG_20180610_101200.jpg

Załączniki

• IMG_20180610_101200.jpg
    IMG_20180610_101200.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 794
reklama
Cześć dziewczyny dzisiaj miałyśmy ciężka noc od godz 2 mała ciągle się prezy, steka, płacze. Kupy nie zrobiła w nocy, ale przed kąpielą zrobiła duża... Już nie wiem co jej dolega do tej pory się tak męczy[emoji21] oczywiście obie zmęczone jesteśmy.

Czesc dziewczyny, mam pytanie do tych ktore rodzily sn. Jak dlugo rozpuszczaly sie wam szwy? Bo ja juz zapomnialam ile to trwalo, a to juz dwa tyg o ja byly tak sa....
U mnie mlody dalej sie nie najada piersią, dokramiamy i efekt taki zr musze sciagac bo cyc jest bee, chyba znow skonczy sie jak z corka na mm. Ale teraz przynajmniej juz nie popadam w paranoje i depresje ze nie karmie tylko kp i nie dobieram sobie opini ogolu do glowy i od razu lzej czlowiekowi.
U nas zaduch straszny i upal marze o krotkiej burzy z deszczem...
Pozdrawiam

Czesc dziewczyny, mam pytanie do tych ktore rodzily sn. Jak dlugo rozpuszczaly sie wam szwy? Bo ja juz zapomnialam ile to trwalo, a to juz dwa tyg o ja byly tak sa....
U mnie mlody dalej sie nie najada piersią, dokramiamy i efekt taki zr musze sciagac bo cyc jest bee, chyba znow skonczy sie jak z corka na mm. Ale teraz przynajmniej juz nie popadam w paranoje i depresje ze nie karmie tylko kp i nie dobieram sobie opini ogolu do glowy i od razu lzej czlowiekowi.
U nas zaduch straszny i upal marze o krotkiej burzy z deszczem...
Pozdrawiam
U mnie minal miesiąc i dwa dni temu jeszcze mi wypadały.

Hej
@Jetkaa super tylko kilka dni i będziesz miała synka przy sobie:)
@MB91 ja czasem podaje małej wodę ale tylko dlatego ze pije mm, choć ostatnio podaje jej pierś bo wodą pluje a z piersi szybciej się napije.
@Nan90 śliczna :) my mamy takiego rampersa, super są te ciuszki z lidla. Trzymajcie się tam dziewczyny.
@aNusia90 u mnie jeden szew spadł po 3tyg a drugi po 4tyg. Pytałam gina jak byłam po zaświadczenie do becikowego to mówił że teraz szyją innymi szwami jak kiedyś( ale niewiem czy we wszystkich szpitalach) i te szwy potrafią się trzymać nawet 6tyg. Stwierdził że jak mi nie spadną to w czerwcu na wizycie mi wyciągnie ale na szczęście już wypadły. Ja też marze o jakiejś burzy nie ma czym oddychac, sprawdzałam na necie to na granicy z niemcami pojawiły się jakieś burze, mamy 100km do granicy więc mam nadzieje że nas nie ominie(bo ostatnio wszędzie wkoło pada tylko nie u nas).

U nas padało ostatnio ponad 2 tyg temu i to symbolicznie raczej.... Wszędzie jest masakrycznie sucho. Trawa to już nam całkowicie usechla.

To burza przyszla również do Zakopanego:) burza jak nie wiem i temp14°tylko:\ chlodno. Wczoraj jak bylismy u malego w krak 32,5°a u nas tylko 15° ale tak u nas fajnie, zimno swiezo :)

dziewczyny z jakiej firmy macie poduszki do karmienia i na co patrzec wybierajac taka? slyszalam ze najlepiej zeby była twarda dla noworodka bo wtedy jest lepiej karmic. Podajcie mi prosze konretne firmy.

reklama
I jeszcze jedno mam pytanie :) do mam które zmagają sie z brzuszkowymi sprawami u dzieci, ktory espunisan podajecie, ile kropelek i jak czesto?

Do góry