reklama
MB91
Fanka BB :)
O kurde ... @Nan90 to trzymajcie się cieplutko i uważaj by malutka jeszcze czegoś nie złapała innego, bo te szpitale...
My dalej mamy „labe” u moich rodziców. Dziadkowie kochają, noszą, bujają... aż boje się co będzie jak wrócimy do Gdyni.... [emoji85][emoji5]
Dzisiaj nawet pojechaliśmy sobie z moim D. i z moim bratem na motocykle - mega fajna odskocznia!!!
Zuzia w ogóle pije moje mleko raz z butli, a raz z piersi - przyzwyczajam ją już by tak zjadała jak ja mam wychodne [emoji12] No i na całe szczęście fajnie się z tym obyła i nie robi problemu [emoji6]
A właśnie - ja daje dodatkowo jej wodę do picia bo strasznie jest gorąco... sugerujecie może jakieś herbatki? Pytałam położną o koper włoski to mówiła, że jak jest KP to ja mam pić.
Miłego weekendu dziewczyny!
My dalej mamy „labe” u moich rodziców. Dziadkowie kochają, noszą, bujają... aż boje się co będzie jak wrócimy do Gdyni.... [emoji85][emoji5]
Dzisiaj nawet pojechaliśmy sobie z moim D. i z moim bratem na motocykle - mega fajna odskocznia!!!
Zuzia w ogóle pije moje mleko raz z butli, a raz z piersi - przyzwyczajam ją już by tak zjadała jak ja mam wychodne [emoji12] No i na całe szczęście fajnie się z tym obyła i nie robi problemu [emoji6]
A właśnie - ja daje dodatkowo jej wodę do picia bo strasznie jest gorąco... sugerujecie może jakieś herbatki? Pytałam położną o koper włoski to mówiła, że jak jest KP to ja mam pić.
Miłego weekendu dziewczyny!
Jetkaa
A ja dzis patrze do szafy czy mam wszystko dla syna, i tu do mnie doszlo ze 80%ciuszkow mam rozowe Hehe Hehe omg!!! Musze jechac na zakupy bo nie mam wyprawki w komplecie rozowy baldachim, sukieneczki, buciki,czapeczki, to wszystko w rozu no coz psikus
MB91
A ja dzis patrze do szafy czy mam wszystko dla syna, i tu do mnie doszlo ze 80%ciuszkow mam rozowe Hehe Hehe omg!!! Musze jechac na zakupy bo nie mam wyprawki w komplecie rozowy baldachim, sukieneczki, buciki,czapeczki, to wszystko w rozu no coz psikus
Haha to nic tylko wpakować w worek próżniowy i pomyśleć o trzecim dzidziusiu za jakiś czas [emoji48][emoji5][emoji16]
My grillujemy i odpoczywamy tak sobie o... :
Załączniki
kamilaasami
Jetkaa jak byś chciała to mam kilka rzeczy takich niebabskich na 56 z których moja córcia wyrosła już a więcej dzieci absolutnie mieć nie będziemy wiec jak byś miała potrzebę to pisz na priv
Jetkaa
Oki przepatrze sobie na spokojnie i dam znac jak by cośJetkaa jak byś chciała to mam kilka rzeczy takich niebabskich na 56 z których moja córcia wyrosła już a więcej dzieci absolutnie mieć nie będziemy wiec jak byś miała potrzebę to pisz na priv
Gosika88
Hej, my od wczoraj jesteśmy na swoich włościach. Mąż mi jak zwykle ciśnienie podniósł bo przespał całą noc i pół dnia więc mało pomagał, ale na piwo z kolega miał czas wyskoczyć. Ehh. Teraz sprzedałam mu małego a sama mam zamiar posiedzieć w wannie. W sumie to moja pierwsza kąpiel w wannie (nie prysznic) od porodu i tak trochę cykam się o szwy. Nie wiem czy wszystkie już wypadły czy jeszcze coś zostało, boję się zajrzeć co tam się dzieje [emoji14] niby wczoraj jakieś większe kawałki znalazłam więc może to już wszystko.
Blondynka1988
Cześć!
Kopru włoskiego nie podaje się maluszkom. Są na to badania nawet. Powoduje problemy z hormonami, może wywołać bezdech itp. Dużo artykułów jest o tym.
@MB91 Twoja dzidzia tak otulona a mój w bodach bez rękawów był na dworze
U nas upały. W nocy śpi odkryty, bo nawet jak go przykryję to się odkopie. Kark ma gorący więc jest ok
Kopru włoskiego nie podaje się maluszkom. Są na to badania nawet. Powoduje problemy z hormonami, może wywołać bezdech itp. Dużo artykułów jest o tym.
@MB91 Twoja dzidzia tak otulona a mój w bodach bez rękawów był na dworze
U nas upały. W nocy śpi odkryty, bo nawet jak go przykryję to się odkopie. Kark ma gorący więc jest ok
MB91
Cześć!
@MB91 Twoja dzidzia tak otulona a mój w bodach bez rękawów był na dworze [emoji4]
Ten kocyk to taka mgiełka z bambusa jest [emoji847] A bambus ma właściwości termoregulacyjne [emoji5] U nas straaaaasznie wieje, więc wolałam ją czymś przykryć ale kark miała taki w sam raz.
Teraz wietrze z kolei w pokoju bo można siekierę w powietrzu powiesić !!! [emoji849]
Podeślesz może jakiś artykuł o tym koperku bo pierwsze słyszę. Ja właśnie daje jej samą wodę przegotowaną w temperaturze pokojowej między posiłkami do picia, albo przystawiam na chwilkę do piersi by ugasiła pragnienie.
Dobranoc kobietki [emoji846] spokojnych nocy !!!
reklama
sredec1982
Ja dla odmiany czytałam,że dziecię kp nie należy dopajac niczym bo w mleczka mamy jest i picie i jedzenie A dopajanie może zmniejszyć laktacje..także ja nie dopajam Ale wciąż słyszę że nalezy