reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Witajcie,
Nan dobrze, ze jestescie pod opieka juz lekarzy, bedzie dobrze [emoji110]
A co do pepkow...wczoraj nam odpadl ale cos jeszcze podkrwawia lekko. I nie wiem to normalne. Wyglada jak by byl juz zagojony a jednak. Juz nie pamietam jak to u Zuzy bylo. Doradzcie.
U nas tez lekko krwawil z tydzień to normalne.teraz suchutko. Czy jak już nic nie ma to już nie trzeba octeniseptem przemywac prawda ?

reklama
Przy zakażeniu pojawiłaby się gorączka itp. na pewno byś zauważyła.

A mój mały ma powiększone gruczoły piersiowe. Ma ktoś jeszcze tak?

My dziś byliśmy u neonatologa, za dwa tygodnie musimy pobrać krew małemu ze względu na to, że miałam niedoczynność tarczycy w ciąży. Eh znów trzeba będzie go kluc :( biedulek

Przy zakażeniu pojawiłaby się gorączka itp. na pewno byś zauważyła.

A mój mały ma powiększone gruczoły piersiowe. Ma ktoś jeszcze tak?
Moja też ma
Dostała antybiotyk i zostajemy conajmniej tydzień. Boję siębarfzo nie tyle o tego pępucha co o zarazki. Jesteśmy na oddziale gdzie jest z 30 łóżek, każde dsziecko z inną chorobą czy bakterią, nic nie wygląda sterylnie a moja Tońka dzisiaj dopiero tydzień kończy :(:(

Nan, ale w pokoju ile osób? Po całym oddziale z nią przecież nie latasz. Trzymam kciuki żebyście nic dodatkowo nie załapali. Pilnuj lekarzy i pielęgniarki żeby dezynfekowania ręce i używali rękawiczek. Zdrówka dla was.

Sąsiad dziś kosił trawę i Maciej tak ładnie spał na dworze ;) jak będzie miał problemy z usunięciem to mu kosiarkę normalnie odpalę ;)

reklama
Czesc dziewczyny:)
Melduje sie z dobrymi wiadomościami wyniki badan genetycznych wykluczaja chorobę naszą rodzinna!!! Jestem zadowolona mega! Cud! Bog czuwa nad nim naprawde cala pielgrzymka do Ludzimierza modlila za nim, msza byla i naprawę Bog nam pomogl.. Teraz juz z górki... Teraz Prokocim musi dojsc do tego kto zawinił i jak skoro te wyniki sa ok. Teraz rezonans bedzie mial czy sie nic nie dzieje, luski zaklozone bedzie mial w poniedziałek i do domu:) nie moge uwierzyc.. Beda badac czy ten letrox bedzie miał wplyw na to serduszko, bo na napiecie to wiedza ze malo wodzie i krok po kroku sprawdza czy moglo sie obejść bez tego wszystkiego gdyby nie glupota lekarzy!!!
DZIEWCZYNY DZIEKUJE WAM ZA WSPARCIE, :)

Do góry