reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jetkaa i jak tam ? Wiecie coś ? Buziaczki dla Was [emoji8]

Dziewczyny jak wy sprzatcie ? Ja mam pomagającego męża, obecnie jest też teściowa a syf jak był tak jest [emoji13] ja się zastanawiam co będzie jak ich nie będzie [emoji12]
My mieszkamy na 50 metrach także mój M raz dwa wszystko sam ogarnia... chociaż ćwiczę cierpliwość bo jestem z natury lekko pedantyczna a teraz nic nie jest zrobione tak jak ja bym to zrobila... no ale nie będę się awanturowała za krzywo rozwieszone pieluchy [emoji14]

Btw czy któraś z Was używa pieluch wieloazowych?

My mieszkamy na 50 metrach także mój M raz dwa wszystko sam ogarnia... chociaż ćwiczę cierpliwość bo jestem z natury lekko pedantyczna a teraz nic nie jest zrobione tak jak ja bym to zrobila... no ale nie będę się awanturowała za krzywo rozwieszone pieluchy [emoji14]

Używam tylko jednorazowe...

Ja sie przymierzam do zakupu ale tyle tych firm jest ze ciezko zdecydowac

Nie wiem nic to poje***e jest ze maja wyniki ale nie maja pieczatki i informacji do prokocimia nie mogą dac bez pieczatki.. Lekarz dzwonił i mowil do warszawy zeby powiedzieli tak albo nie i dupa!!!.jestem wsciekla. Jestem na skraju załamania..!!! Musze czekac do jutra... Oszaleje ale sa tez i dobre nowiny maly znowu przytul 2420g, je marchwianke czy cos takiego bo mial biegunke po moim mleku , i chcą sprawdzic czy jak znowu dostanie moje mleko czy znowu bedzie biegunka bo jak tak to bedzie mial skaze :\ i nie bede mogla go karmic.. W poniedzialek ma zakladane luski i chyba w srode moze wyjdziemy do domu:) oczywiście jak wyniki będą ok.. Takze jutro do 12tej znowu mamy czekac.. Ale ciesze sie ze mowia juz coś o wypisie :)

Nie wiem nic to poje***e jest ze maja wyniki ale nie maja pieczatki i informacji do prokocimia nie mogą dac bez pieczatki.. Lekarz dzwonił i mowil do warszawy zeby powiedzieli tak albo nie i dupa!!!.jestem wsciekla. Jestem na skraju załamania..!!! Musze czekac do jutra... Oszaleje ale sa tez i dobre nowiny maly znowu przytul 2420g, je marchwianke czy cos takiego bo mial biegunke po moim mleku , i chcą sprawdzic czy jak znowu dostanie moje mleko czy znowu bedzie biegunka bo jak tak to bedzie mial skaze :\ i nie bede mogla go karmic.. W poniedzialek ma zakladane luski i chyba w srode moze wyjdziemy do domu:) oczywiście jak wyniki będą ok.. Takze jutro do 12tej znowu mamy czekac.. Ale ciesze sie ze mowia juz coś o wypisie :)
Super, że tyje i że już coś wspominają o wypisie. Pamiętam swoją radość, jak moja wyszła z inkubatora a potem poznałam date wypisu.
Z wynikami genetyki tak jest niestety i bez lekarza wyniku nie poznasz. U nas wynik był a musiałam czekać na wizytę

Super, że tyje i że już coś wspominają o wypisie. Pamiętam swoją radość, jak moja wyszła z inkubatora a potem poznałam date wypisu.
Z wynikami genetyki tak jest niestety i bez lekarza wyniku nie poznasz. U nas wynik był a musiałam czekać na wizytę
Jest radosc ale z umiarem ze tak powiem póki nie bedzie tych wynikow:\ nie potrafie sie jeszcze cieszyc tak do konca.. Mam nadzieje ze jutro juz bede mogla ze cos powiedza. Ale juz blizej niz dalej. Jeszcze musza obserwować te kupy i jak reaguje na moje mleko lub ten bebilon.

reklama
Do góry