reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Teraz mam wody na dolnej granicy dlatego dodatkowe nerwy bo i jeszcze łożysko już w 3 stadium od 2 tygodni..

Wiem że zaczną się inne problemy ale tak jak i ból porodowy są nieuniknione..

reklama
Nan a dlaczego ty nie w szpitalu? Ze mną na patologii leżała dziewczyna 39 TC skończony. Mało wód 3 afi. Uzupełnili wody do 5-6 afi i wywoływali poród. Nie poszło wywołanie i zrobili CC w 40 tc bo wody znowu spadły w dół z dnia na dzień.

Ależ gorąco...... Mały śpi, a w nocy tak średnio. Chyba brzuszek dokuczał albo coś. Mam nadzieję że nie przestawi sobie dnia z nocą.

Witam
My od soboty po tygodniowym pobycie w szpitalu w końcu w domu. Ciężko mi znaleźć czas na forum czasem podczytuje ale Oliwka zrobiła się bardzo absorbująca po szpitalu, jak przyśnie to staram sie coś ogarnąć lub zdrzemnąć a tu jeszcze starsza córcia więc czasem po prostu padam.

Gratuluje nowym mamusią, dużo zdrówka dla Was:)
@Jetkaa trzymam za Waszego synka kciuki na pewno da radę:) a właśnie ostatnio tak siedziałam i myślałam czemu twój lekarz nic nie zauważył przecież problemy twojego maluszka powinny być wykryte w ciąży:( nie wiem czy dasz rade coś wygrać z takim lekarzem ale gdyby za to odpowiedział na pewno dałoby mu do myślenia żeby nie olewać pacjentek.

Jak tak was czytam to jeszcze bardziej mi przykro że te kp mi nie wychodzi. Jak mała się urodziła to się cieszyłam że tak ładnie je i śpi moje mleko jej nie szkodzi a tu lipa, mała nie przybierała na moim mleku wogóle, w szpitalu przez tydzień jadła mojego cyca i butle i przybrała 40dkg, teraz staram sie przystawiać ją do piersi bo mimo butli i tak ładnie ssie pierś ale ona chyba to traktuje jako picie a nie jedzenie. Dziś położna stwierdziła że gdybym przystawiała ją non stop do piersi to swoje by wyciągnęła ale ona wie że będąc w szpitalu na pewno trudne by to było bo wkońcu i tak kazali by dokarmić mm a poza tym ja się bałam że jak nie będe dokarmiać mm to mała nie będzie przybierać i nie wiadomo kiedy byśmy wyszły z tego szpitala:(

Ja jutro jade do szpitala na ktg. Zobaczymy co tam powiedza ale chyba stara bida bo nie mam skurczy nic a nic

reklama
Zeni-maj cewnik nie musi wypaść żeby się rozwarcie zrobiło. Cewnik zmusza szyjkę do pracy. Ma się zrobić rozwarcie ale przede wszystkim szyjka ma ma sie zgładzić. Mi cewnik nie wypadł a rozwarcie się powiększyło. Poza tym dopiero po wyjęciu cewnika ruszyły skurcze.

Nan, na twoim miejscu bym się położyła do szpitala. Zwyczajnie balabym się już dłużej trzymać ciążę skoro łożysko dojrzałe a wody na granicy. Przydus tam jutro lekarzu.

Do góry