kamilaasami
Fanka BB :)
Jejku już miesiąc [emoji33] super dzidzia [emoji106]
Nknatalia gratulacje [emoji253][emoji4]
Nknatalia gratulacje [emoji253][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, czas leci... U nas juz 16dniHej gratulacje dla kolejnej majoweczki :*
Moja niunia dzisiaj konczy 4 tygodnie,ale to szybko zlecialo...
Zobacz załącznik 861965
Serdeczne gratulacje Życzę zdrówka i samych pięknych chwil z AmelkaKochane jestem po, 2:45 urodziła się Amelka dł 54 cm waga 3540. Pozdrawiam
Dzień dobry.
@nknatalia gratulacje [emoji5]
@Jetkaa spokojnie, pozytywne nastawienie jest wstanie zdziałać cuda dlatego musisz wierzyć, że będzie wszystko dobrze! Mojej małej też czasami oczka uciekają jak zasypia i wzroku też nie skupi na długo w jednym miejscu, ale to normalny objaw noworodkowy. A pamiętaj, że między naszymi dzieciaczkami jest raptem kilka dni różnicy.
@Gosika88 to przynajmniej chwile siedzi cicho [emoji12] Zuzia drze się równo jak ląduje w wanience - dopiero się uspokaja jak jest już PO opatulona ręcznikiem [emoji23]
Jak ubieracie dzieciaczki w takie upały? U mnie w mieszkaniu w południe jest może z 26 stopni i Zuzia jest cała zgrzana a leży w body z długim rękawem przykryta bambusową pieluszką np. ... ehh upały [emoji19]
GratulacjeKochane jestem po, 2:45 urodziła się Amelka dł 54 cm waga 3540. Pozdrawiam