reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A nasz mały śpi i je. Je i śpi. Aż dla mnie to nienormalne po tym co miałam z dziewczynami. One na bakier ze spaniem były. Ma jeszcze tak któreś dziecko? Bo już zaczynam się wkręcać że coś nie tak....
Nasza mała też tak ma. Jedynie nie śpi jak czasami chce sie poprzytulac, albo ma kolki... Nie znam tego też, no starsza prawie nic nie spała w dzień... A nasza ma dziś 17 dni. A wasz szkrab?

reklama
Jutro wychodzimy [emoji1]
Mała wisi na cycu i w cale nie jest łatwo i pewnie przez pierwsze dni nie będzie inaczej. Najgorzej jak karmię tak mnie boli podbrzusze uda i wszystko jakbym miała skurcze. Podobno macica się kurczy miałyście tak? Długo to trwało?

Jak tam nierozpakowane jeszcze do 0:00 macie czas aby być majóweczkami. Współczuję że czekacie i łącze się w bólu.

Jak jetkaa Twój maluszek?
Dzisiaj byliśmy u malego. Antybiotyki ma odstawione, wazy 2500g.. I czekamy na te wyniki w warszawy.. Poki ich nie bedzie lekarze nie wiedza co mu jest.. Zadnej diagnozy nie ma by np wykluczyć cos:\ potrzeba czasu.. Tylko tyle slyszymy. Ale dzis go mielismy na raczka 1 raz:) karmilismy go.. Tylko ze ssal dzis ladnie ale tylko ubylo 5ml z butli bo nie ma jeszcze sil... I szybko sie meczy..i resztę przez sonde.. Dzis oczkami nie uciekla. 3h bylismy(bo tyle mozemy taki nakaz tam jest) i 3 h na nas patrzyl, plakal malo co spal.. Uff dobrze bo sie martwilismy troche... A tak to bez zmian...

Dziewczyny mam wstydliwy problem...jakis sprawdzony sposob na zaparcie po porodzie...nie dosc ze jak chodze to wszystko boli to jeszcze to....juz wszystkiego probowalan blonnik, laximama nic

Mój mały wczoraj wieczorem pierwszy raz miał kolkę :( biedak tak strasznie płakał. Musiałam jechać do apteki po jakiś lek. Dostał kilka kropel do mleka i troszkę zeszło mu gazów.

aNusia a przypomnij ile czasu od porodu minęło? Ja dopiero po 5 dniach poszłam do WC.

Może czopki glicerynowe?
W niedziele po południu rodzilam...czopki u mnie odpadaja...ale pochwale sie moimi skarbami
IMG_20180530_163827.jpg
IMG_20180529_110950.jpg

Załączniki

• IMG_20180530_163827.jpg
    IMG_20180530_163827.jpg
    74,6 KB · Wyświetleń: 818
  • IMG_20180529_110950.jpg
    IMG_20180529_110950.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 807
reklama
Do góry