reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Ja dziewczyny dzisiaj wychodzę na wlasne żądanie :\ nie daje rady tu psychika mi siada.. Z malym nie jest za dobrze a ja tu leze tylko.. Jutro bym pojechala do niegi chociaz pokarmic go.. Mam mleko odciagam taka strzykawka bo mam gęste mleko... I chociaz tak mu pomoge ze bede przy nim.. Ja 4dzien nic nie jem boje sie ze mu zaszkodze jakos.. W nocy dziewczyny z łóżek obok mowia ze placze przez sen kilka razy... Chce wynajac hotel w prokocimiu i tam byc przy malym.. Miejsce matki jest przy dziecku.. Mi i tak juz ani kroplowek nie daja ani nic bez sensu...nie wytrzymam tu jeszcze 3dni...dostane jakiejs depresji czy coś...
Nie tylko ty...ja tez w srode termin minal. Wczoraj generalne porzadki wieszanie zaslon odkurzanie i nic....dzis znowu ktg i znowu uslysze to samo: no nic sie nie dzieje...Ohh to chyba tylko ja [emoji14] dzisiaj termin... I nic. Juz pomylam podlogi, zastanawiam sie nad oknami ale M bedzie krzyczal ze on mial myc w weekend bo mi sie lozysko odklei
natala95
Jak tam u Ciebie sytuacja ?Dobry tekst
Mi się skurcze uspokoiły prawie całkowicie. Dziś jest w szpitalu kontrola z sanepidu więc rodzą tylko te co same bez wspomagacze rodzą. Jutro rano badanie i decyzja czy cewnik czy oxy czy coś innego robimy.
tysia123
Jetkaaa nie dziwię się że chcesz być przy małym. Trzymaj się kochana.
Ja po badaniu. Szyjka skrócona, scentrowana do porodu (tak ładnie lekarz powiedział i brzmi to bardzo optymistycznie). 2 cm rozwarcia są. Także bez zmian. Założyli mi cewnik, czekamy aż wypadnie.
Ja po badaniu. Szyjka skrócona, scentrowana do porodu (tak ładnie lekarz powiedział i brzmi to bardzo optymistycznie). 2 cm rozwarcia są. Także bez zmian. Założyli mi cewnik, czekamy aż wypadnie.
kamilaasami
Jetkaa to tylko i wyłącznie twój wybór. Co to znaczy że z małym nie jest dobrze ? Wykryli coś jeszcze ? Do tej pory nie brzmiało to groźnie. Trzymaj się kochana [emoji8] kciukasy za Oskarka cały czas trzymamy.
Tysia a co ma wypaść ? Cewnik ?
Tysia a co ma wypaść ? Cewnik ?
nknatalia
Jetkaa jak czujesz się na siłach to pewnie bliżej małego szybciej dojedziesz do siebie. Trzymaj się cieplutko.
U mnie w nocy skurcze i ciągnie mnie strasznie tam na dole a w dzień tylko delikatnie skurcze, a i z piersi siara lekko kapie i stały się wrażliwisze a tak nic więcej się nie dzieje.
Dzisiaj biorę się za porządki bo spacery nie pomagają tylko wzmażają skurcze w nocy.
U mnie w nocy skurcze i ciągnie mnie strasznie tam na dole a w dzień tylko delikatnie skurcze, a i z piersi siara lekko kapie i stały się wrażliwisze a tak nic więcej się nie dzieje.
Dzisiaj biorę się za porządki bo spacery nie pomagają tylko wzmażają skurcze w nocy.
natala95
To trzymam kciuki aby ruszyłoTak, cewnik polega na tym że zakładają taki balonik z płynem do macicy i on jak się chodzi stymuluje szyjkę jakby to była główka dziecka i zmusza do rozwarcia.
reklama
kamilaasami
A tysia widzisz ... Mi cewnik kojarzy się tylko z tą rureczka do odprowadzania moczu dlatego się pogubiłam ... Oby zadziałało [emoji106]