Cześć dziewczyny, nasza malutka tylko śpi i je. Dziś już drugi raz odwiedzila nas położna. My póki co jeszcze nie wychodzimy na dwór, dopiero za tydzień. Ostatnie dni miałam dużo latania, bo organizuję na 3.06 chrzest, więc było co poogarniac. Cieszę się, mąż jest z nami w domu i mi pomaga. Mam problem z karmieniem piersią, więc sobie pokarm odciągam laktatorem. Ostatnio męczyły Karolonke kolki, ale podajemy już kropelki i pije z butelki antykolkowej. Dziś już lepiej. Może dlatego też od wtorku nie przybrała na wadze
Niby właśnie po zoltaczce dieci są senne, apatyczne o powinne dużo pić, by ta billirubina zeszła...
@Jetkaa bardzo ci współczuje i życzę by synek szybko wyzdrowial i byście się mogli sobą nacieszyć. Rozumiem, że szybko chciałaś być obok synka. Trzymam za was kciuki
@sredec1982 a nie miałabyś się poradzić pediatry? A położna już cto widziała? Pewnie by ci powiedziała, co to może być...
@marida miłego spacerku
Nasza starsza też nocuje dziś u babci i cioci. Strasznie się.cieszyła z tego faktu. Dziś jeszcze pojechały na zakupy. Ja dziś jakaś nie do życia...
W co ubierasz maleństwo jak idziecie na space? Nie chciałabym jej przegrać ani zaziebic...