reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ohh to chyba tylko ja [emoji14] dzisiaj termin... I nic. Juz pomylam podlogi, zastanawiam sie nad oknami ale M bedzie krzyczal ze on mial myc w weekend bo mi sie lozysko odklei :D

reklama
Ja dziewczyny dzisiaj wychodzę na wlasne żądanie :\ nie daje rady tu psychika mi siada.. Z malym nie jest za dobrze a ja tu leze tylko.. Jutro bym pojechala do niegi chociaz pokarmic go.. Mam mleko odciagam taka strzykawka bo mam gęste mleko... I chociaz tak mu pomoge ze bede przy nim.. Ja 4dzien nic nie jem boje sie ze mu zaszkodze jakos.. W nocy dziewczyny z łóżek obok mowia ze placze przez sen kilka razy... Chce wynajac hotel w prokocimiu i tam byc przy malym.. Miejsce matki jest przy dziecku.. Mi i tak juz ani kroplowek nie daja ani nic bez sensu...nie wytrzymam tu jeszcze 3dni...dostane jakiejs depresji czy coś...

Ohh to chyba tylko ja [emoji14] dzisiaj termin... I nic. Juz pomylam podlogi, zastanawiam sie nad oknami ale M bedzie krzyczal ze on mial myc w weekend bo mi sie lozysko odklei :D
Nie tylko ty...ja tez w srode termin minal. Wczoraj generalne porzadki wieszanie zaslon odkurzanie i nic....dzis znowu ktg i znowu uslysze to samo: no nic sie nie dzieje...

Jetkaaa nie dziwię się że chcesz być przy małym. Trzymaj się kochana.

Ja po badaniu. Szyjka skrócona, scentrowana do porodu (tak ładnie lekarz powiedział i brzmi to bardzo optymistycznie). 2 cm rozwarcia są. Także bez zmian. Założyli mi cewnik, czekamy aż wypadnie.

Jetkaa to tylko i wyłącznie twój wybór. Co to znaczy że z małym nie jest dobrze ? Wykryli coś jeszcze ? Do tej pory nie brzmiało to groźnie. Trzymaj się kochana [emoji8] kciukasy za Oskarka cały czas trzymamy.

Tysia a co ma wypaść ? Cewnik ?

Jetkaa jak czujesz się na siłach to pewnie bliżej małego szybciej dojedziesz do siebie. Trzymaj się cieplutko.

U mnie w nocy skurcze i ciągnie mnie strasznie tam na dole a w dzień tylko delikatnie skurcze, a i z piersi siara lekko kapie i stały się wrażliwisze a tak nic więcej się nie dzieje.

Dzisiaj biorę się za porządki bo spacery nie pomagają tylko wzmażają skurcze w nocy.

Tak, cewnik polega na tym że zakładają taki balonik z płynem do macicy i on jak się chodzi stymuluje szyjkę jakby to była główka dziecka i zmusza do rozwarcia.

reklama
Do góry