reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyna która leżała obok mnie właśnie urodziła o_O była rano na teście z oxy i nic cały dzień nic zero skurczy na ktg i nagle o 22 jakoś zaczął ja mooocno bolec brzuch , ja myślałam ze ona histeryzuje i położna tez bo do niej ze to jeszcze nie to a ona ze potrzebuje kupę a położna to chodź pójdziemy razem tylko cię zbadam i nagle oo nie nie idziemy na porodówkę już . I przed chwilka urodziła o_O nie znasz dnia ani godziny

reklama
Dziewczyna która leżała obok mnie właśnie urodziła o_O była rano na teście z oxy i nic cały dzień nic zero skurczy na ktg i nagle o 22 jakoś zaczął ja mooocno bolec brzuch , ja myślałam ze ona histeryzuje i położna tez bo do niej ze to jeszcze nie to a ona ze potrzebuje kupę a położna to chodź pójdziemy razem tylko cię zbadam i nagle oo nie nie idziemy na porodówkę już . I przed chwilka urodziła o_O nie znasz dnia ani godziny
Dokładnie :) mam nadzieję że i u Ciebie się coś ruszy

Szok :) Fajnie by było żebyś i Ty tak miała co nie kochana? ;)
Ja znów z bezsenną nocą walcze :( ehhh ... wcinam właśnie ptasie mleczko by zająć czas czymś :)

Dzien dobry, coraz ciszej sie robi na forum, wczesniej po calym dniu ciezko bylo nadrobic, a teraz spokojnie widac, ze juz sporo dzieciaczkow jest na swiecie[emoji4].
U nas pochmurno mam nadzieje ze popada cos. Jutro moj jedzie w delegacje 4 h od domu, wiec znajac moje szczęście pewnie jutro cos sie zacznie dziać to jutro, jak nie bedzie mial kto mnie zawiesc i mala sie zajac[emoji58]

Nie wiem właśnie dlaczego dziewczyny co urodziły się nie odzywają. Hej, hej, forum się nie kończy. Ja do dziś pisze z majówkami 2010 chociaż przeniislysmy się 3 lata temu na FB. Z wrześniowkami 2016 też piszemy więc mam nadzieję że wy też nie pouciekacie.

Hej.
Myślę że to normalne że na początku będzie cisza za nim znajdziemy rytm z dzieciątkiem. Początki są trudne i myśli tylko o tym aby się przespać, zjeść coś lub spokojnie się umyć a nie myśli się żeby coś na forum napisać. Na to przyjdzie czas jak się wszystko unormuje.
U mnie nic w miarę ale zawsze budzę się ok 8 zjem coś ci idę drzemać póki Kori jeszcze śpi. Skurcze są ale nieregularne, boję się że zacznę rodzić a mam ciągle problem z wypróżnieniem, jak przez tydzień miała rozwolnienie tak teraz zaparcia i jak idę do łazienki do muszę przeć żeby coś wyszło. Gin mówi że to podrażnione jelita po antybiotyku a czy na pewno. Zastanawiam się czy nie udać się do rodzinnego. Niby już tylko trzy razy biegam do toalety i jest lepiej a sama nie wiem. Całą ciążę coś mi jest, mam stracha czy mała będzie zdrowa. Kurczę te moje czarne myśli, przepraszam ale komu jak nie Wam mogę się z nich zwierzyć.

Hej dziewczyny [emoji6]
U nas z brzuszkiem jest już dużo lepiej [emoji6]
Mam małego głodomorka.. wczoraj byliśmy na wizycie patronażowe i maluch w 3 tyg przytył już kilogram.. mam mało pokarmu także dokarmiam mm ale lekarka była trochę w szoku ile potrafi zjeść.. najpierw opróżnia piersi ( fakt, nie wiem ile i czy się w ogóle moim najadą ) a pózniej 90ml mm i nawet 3h nie potrafi wytrzymać [emoji33]

@tysia123, ja znowu nastawiłam się, że jak pierwszego urodziłam w terminie to nie mam co liczyć na wcześniejszy poród, a tu niespodzianka synek w niedziele skończy miesiąc [emoji5]
@Gosika88, mój też tak robił i po opróżnieniu piersi był krzyk wiec ja podaje mm.. karmie mieszanie
@Ulika, ja też byłam przerażona dodatnim gbs i niepotrzebnie się naczytałam.. u mnie odeszły wody więc załapałam się na dwie dawki antybiotyku i synuś zdrowy [emoji6]

reklama
No i d**a ... przyjechały dwie rodzące z miasta i dwie porodówki są zajęte wiec muszę czekać z okscytocyna .... będę wieczność czekać ... 9 dzień po terminie ... synek straaaaaszlnie leniwy ...

Do góry