reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyna która leżała obok mnie właśnie urodziła o_O była rano na teście z oxy i nic cały dzień nic zero skurczy na ktg i nagle o 22 jakoś zaczął ja mooocno bolec brzuch , ja myślałam ze ona histeryzuje i położna tez bo do niej ze to jeszcze nie to a ona ze potrzebuje kupę a położna to chodź pójdziemy razem tylko cię zbadam i nagle oo nie nie idziemy na porodówkę już . I przed chwilka urodziła o_O nie znasz dnia ani godziny

reklama
Dziewczyna która leżała obok mnie właśnie urodziła o_O była rano na teście z oxy i nic cały dzień nic zero skurczy na ktg i nagle o 22 jakoś zaczął ja mooocno bolec brzuch , ja myślałam ze ona histeryzuje i położna tez bo do niej ze to jeszcze nie to a ona ze potrzebuje kupę a położna to chodź pójdziemy razem tylko cię zbadam i nagle oo nie nie idziemy na porodówkę już . I przed chwilka urodziła o_O nie znasz dnia ani godziny
Dokładnie :) mam nadzieję że i u Ciebie się coś ruszy

Szok :) Fajnie by było żebyś i Ty tak miała co nie kochana? ;)
Ja znów z bezsenną nocą walcze :( ehhh ... wcinam właśnie ptasie mleczko by zająć czas czymś :)

Dzien dobry, coraz ciszej sie robi na forum, wczesniej po calym dniu ciezko bylo nadrobic, a teraz spokojnie widac, ze juz sporo dzieciaczkow jest na swiecie[emoji4].
U nas pochmurno mam nadzieje ze popada cos. Jutro moj jedzie w delegacje 4 h od domu, wiec znajac moje szczęście pewnie jutro cos sie zacznie dziać to jutro, jak nie bedzie mial kto mnie zawiesc i mala sie zajac[emoji58]

Nie wiem właśnie dlaczego dziewczyny co urodziły się nie odzywają. Hej, hej, forum się nie kończy. Ja do dziś pisze z majówkami 2010 chociaż przeniislysmy się 3 lata temu na FB. Z wrześniowkami 2016 też piszemy więc mam nadzieję że wy też nie pouciekacie.

Hej.
Myślę że to normalne że na początku będzie cisza za nim znajdziemy rytm z dzieciątkiem. Początki są trudne i myśli tylko o tym aby się przespać, zjeść coś lub spokojnie się umyć a nie myśli się żeby coś na forum napisać. Na to przyjdzie czas jak się wszystko unormuje.
U mnie nic w miarę ale zawsze budzę się ok 8 zjem coś ci idę drzemać póki Kori jeszcze śpi. Skurcze są ale nieregularne, boję się że zacznę rodzić a mam ciągle problem z wypróżnieniem, jak przez tydzień miała rozwolnienie tak teraz zaparcia i jak idę do łazienki do muszę przeć żeby coś wyszło. Gin mówi że to podrażnione jelita po antybiotyku a czy na pewno. Zastanawiam się czy nie udać się do rodzinnego. Niby już tylko trzy razy biegam do toalety i jest lepiej a sama nie wiem. Całą ciążę coś mi jest, mam stracha czy mała będzie zdrowa. Kurczę te moje czarne myśli, przepraszam ale komu jak nie Wam mogę się z nich zwierzyć.

Hej dziewczyny [emoji6]
U nas z brzuszkiem jest już dużo lepiej [emoji6]
Mam małego głodomorka.. wczoraj byliśmy na wizycie patronażowe i maluch w 3 tyg przytył już kilogram.. mam mało pokarmu także dokarmiam mm ale lekarka była trochę w szoku ile potrafi zjeść.. najpierw opróżnia piersi ( fakt, nie wiem ile i czy się w ogóle moim najadą ) a pózniej 90ml mm i nawet 3h nie potrafi wytrzymać [emoji33]

@tysia123, ja znowu nastawiłam się, że jak pierwszego urodziłam w terminie to nie mam co liczyć na wcześniejszy poród, a tu niespodzianka synek w niedziele skończy miesiąc [emoji5]
@Gosika88, mój też tak robił i po opróżnieniu piersi był krzyk wiec ja podaje mm.. karmie mieszanie
@Ulika, ja też byłam przerażona dodatnim gbs i niepotrzebnie się naczytałam.. u mnie odeszły wody więc załapałam się na dwie dawki antybiotyku i synuś zdrowy [emoji6]

reklama
No i d**a ... przyjechały dwie rodzące z miasta i dwie porodówki są zajęte wiec muszę czekać z okscytocyna .... będę wieczność czekać ... 9 dzień po terminie ... synek straaaaaszlnie leniwy ...

Do góry