reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Angela wiem co przeżywasz ... I to jeszcze w szpitalu :( jedyne co mi przychodzi na myśl żeby cię pocieszyć to to, że dzidziuś nie jest gotowy, a jesteście w dobrych rękach więc nic tylko czekać [emoji9] ja też już coraz bliżej ... Piątek za pasem ...

reklama
Dzień dobry :-)

Ja wstaje dopiero... strasznie boli mnie brzuch i krocze :(

Mam sporo do załatwienia dzisiaj, więc dzień pewne szybciej mi zleci.

@Angela3aa te szpitale to niestety... ale może już dzisiaj coś u Ciebie zdziałają. Trzymam kciuki i pomyśle o Tobie w cuągu dnia by Ci dzisiaj już coś poszło:)

Moja Zuzia tęż leniwa jest strasznie.... chociaż wczoraj przez jakiś czas tak wariowała, że myślałam, że sama ze mnie wyjdzie... hihi, strasznie parła na krocze.

Hej dziewczyny mi od wczoraj caly czas brzuch twardnieje, i podbrzusze boli. Od rana rozwolnienie... Dzisiaj przydzie mi szafa, wiec kończę ostatnie prasowanie. Dziewczyny mam pytanie jak się podcierałam to na papierze miałam takiego jakby gluta, czy to może być czop?

Agunia to chyba sie zaczyna juz powolutku??

Ja troche sie stresuje od wczoraj bo moja Mala sie bardzo slabo rusza. Delikatnie rozpycha tylko. Chyba podjade na ktg jak M z pracy wroci

Czesc dziewczyny :) u nas cisza :)
Maly zostal dzis w domku bo coś kaszlal i wole zeby sie nie dorobil w przedszkolu bo dzis mieli jakis spacer więc stwierdzilam ze lepiej zeby w domu zostal niz zeby sie rochorowal bardziej ...
U mnie termin mija w wtorek :)
Link do: Agunia93 moim zdaniem to czop:) cos sie u Ciebie zaczyna powolutku dziac :)
Link do: MB91 ale narobilas mi smaka na ptasie mleczko jejku:) ja na szczęście tak jak mialam nieprzespane noce tak od paru dni spie dlugo i sie wyspiam.. Od kilku dni jestem jak leniwiec.. Tylko bym spala i jadla... A jak musze wstac np posprzątać czy coś to az sie zla robie... No ale nikt za mnie tego nie zrobi :\ więc chyba magazynuje sily :)
Link do: Angela3aa moze jedna raz dwa urodzi i pojdziesz Ty? Trzymam kciuki ;)chociaz wiem jakie to jest frustrujace ... A na obchodzie co Ci mówili?

U nas pochmurno strasznie.. Jutro mam wizyte ciekawe co tam wyjdzie na badaniu..

@Agunia93 to może być czop ;) Moim zdaniem nie da się go z niczym innym pomylić, bo normalnie nawet przy jakiś upławach czy infekcjach czegoś takiego nie produkujemy hihi. Mnie też od rana na kibelku przeczyściło, ale to zapewne od wczorajszego ananasa bo całego zjadłam.

Musiałam przenieść się na Maca bo mój telefon się niechcący troszkę uszkodził i oddałam go wczoraj do naprawy, a nie umiem się posługiwać innymi telefonami co widać w poprzednim poście hihi. Jednak co z pamięci to z pamięci się działa :)

@Nan90 moja też jest spokojna bardzo - na tym etapie to raczej normalne. Ale chodzę jak kaczka, tak nisko jest już moja kruszynka.

@Jetkaa magazynuj siły, magazynuj.

Co do forum to ja mam nadzieje właśnie, że nie zerwie się nam kontakt tylko że wszystkie jakoś jak już się odnajdziemy to zaczniemy na nowo sobie tutaj pisać. No chyba, że... przeniesiemy się na FB i utworzymy jakąś grupę? Na messanger's zawsze chyba łatwiej.

Ja nie mam fb bo dla mnie to zlo konieczne hehe :) i tak mi dobrze bez tych roznych apek.. Więc ja bym wolala tu zostac:\ bo juz jedne sie na fb przenisosly i kontalt sie urwal z nimi

Czesc dziewczyny :) u nas cisza :)
Maly zostal dzis w domku bo coś kaszlal i wole zeby sie nie dorobil w przedszkolu bo dzis mieli jakis spacer więc stwierdzilam ze lepiej zeby w domu zostal niz zeby sie rochorowal bardziej ...
U mnie termin mija w wtorek :)
Link do: Agunia93 moim zdaniem to czop:) cos sie u Ciebie zaczyna powolutku dziac :)
Link do: MB91 ale narobilas mi smaka na ptasie mleczko jejku:) ja na szczęście tak jak mialam nieprzespane noce tak od paru dni spie dlugo i sie wyspiam.. Od kilku dni jestem jak leniwiec.. Tylko bym spala i jadla... A jak musze wstac np posprzątać czy coś to az sie zla robie... No ale nikt za mnie tego nie zrobi :\ więc chyba magazynuje sily :)
Link do: Angela3aa moze jedna raz dwa urodzi i pojdziesz Ty? Trzymam kciuki ;)chociaz wiem jakie to jest frustrujace ... A na obchodzie co Ci mówili?

U nas pochmurno strasznie.. Jutro mam wizyte ciekawe co tam wyjdzie na badaniu..

Na czym ?? [emoji23] tutaj obchód jest jak ... właściwie to nie wiem kiedy jest ... chyba jakbyś uciekła ze szpitala chociaż i tak nie wiem czy by zauważyli :p
Chodzi położna pyta jak tam i czy dalej boli nie mam , powiedziałam ze nie a ona a może organizm chce żeby pani się wysłała i dopiero będzie pani rodzic bo widze cały dzień pani śpi :) a ja faktycznie gdzie mogę to przysypiam takie ciśnienie dzisiaj i pogoda :)
Pociesza mnie fakt ze do końca tygodnia muszę urodzić nie ma ze boli :p

Na czym ?? [emoji23] tutaj obchód jest jak ... właściwie to nie wiem kiedy jest ... chyba jakbyś uciekła ze szpitala chociaż i tak nie wiem czy by zauważyli :p
Chodzi położna pyta jak tam i czy dalej boli nie mam , powiedziałam ze nie a ona a może organizm chce żeby pani się wysłała i dopiero będzie pani rodzic bo widze cały dzień pani śpi :) a ja faktycznie gdzie mogę to przysypiam takie ciśnienie dzisiaj i pogoda :)
Pociesza mnie fakt ze do końca tygodnia muszę urodzić nie ma ze boli :p
Fajne podejscie i bardzo zdrowe :) fakt duzo Ci nie zostalo zeby urodzić hehe :) to niezly szpital... Myslalam ze w kazdym musi byc obchod ... I tyle dobrze ze fajna polozna ze jakos Cie wspiera a nie dolu jak niektore...
Dawaj znac jak cos będziesz wiedzieć :)

reklama
Ja tam pisze:) i was czytam:)) może nie tak intensywnie się odzywam bo mały często płacze, praktycznie tylko że 2 godz w dzień sp8 A reszta to cyc, tulenie, przewijanie... trochę zmęczona jestem i zastanawiam się jak ruszyć z domu z nim jak on pół godz bez cyca nie może;(( to go uspokaja widzę..

Do góry