kamilaasami
Fanka BB :)
Nknatalia przed drzemka jestesmy [emoji12] a synek to mieszanka ... Jak stoi przy mnie to podobny do mnie a jak przy mężu to do niego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jeszcze troszkę i dzidzia będzie na świecieWłaśnie byłam w łazience i czop mi odszedł [emoji3][emoji3][emoji3] Ale bez krwi - jasny, ale na bank to jest to [emoji7][emoji28]
No to jeszcze troszkę i dzidzia będzie na świecie
Mnie położyli w sobotę, pobrali krew, podlaczyli pod test oxy, w niedzielę znów test. Poniedziałek nic a we wtorek zabrali na porodówkę wywoływać. Nie ma co się bać będzie dobrzeDziewczyny powiedzcie mi jak to jest . Jak pójdę do tego szpitala dzisiaj to zrobią pewnie badania i tak dalej i co od razu będą wywoływać czy będę jeszcze tam leżeć w nieskończoność ??
Najpierw USG badanie mierzenie brzucha a potem dawali codziennie zastrzyki w d...niby przygotowujące do oksytocyny a jak się ruszyło, czop odszedł to podłączyli mnie do niej, potem pęcherz przebili i tak powoli wszystko szło. Co szpital to inne podejście.Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest . Jak pójdę do tego szpitala dzisiaj to zrobią pewnie badania i tak dalej i co od razu będą wywoływać czy będę jeszcze tam leżeć w nieskończoność ??