reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Pewnie że zmęczenia, niewyspania i niejedzenia. Też tak miałam póki coś nie zjadłam. Poczekaj do śniadania. Będzie lepiej .pij dużo póki co.

Tak na reszcie mam go przy sobie :) ale słabo mi jest okropnie, co wstanę do zaraz robi mi się ciemno przed oczami
Zmęczenie i wgl bierze górę , z godziny na godzinę powinno być lepiej . Masz już swoje upragnione maleństwo przy sobie to staniesz na nogi szybko :) A synek ogólnie jak się sprawuje ?

Czekam jeszcze kochane, bo chwilowo co 15’ - czyli czas się wydłuża; No i czuje je głównie jak siedzę lub stoję/ chodzę - jak się położę to ledwo co. Zresztą... pójdę spać chyba zaraz bo jestem już nimi zmęczona mega [emoji5]
Zuzia się poruszała i poszła spać, więc z nią wszystko ok.
Zastanawia mnie tylko czy to może być tak, że wody nie odejdą np a skurcze będą silne, ale mało bolesne? I coś się przeoczy?
Porodu podobno nie da się przegapić, ale ostatnio ginekolog powiedział, że tak mogę mieć - skurcze a rozwarcia brak. I niby nie chce do tego szpitala jechać bo intuicyjnie sądzę, że „to jeszcze nie to”, ale z drugiej strony boje się, że coś przegapię i zaszkodzę młodej.... bądź tu mądrym.

@Blondynka1988 czas leci, to prawda. Jak się macie? Jak synek? [emoji3]

@Angela3aa napisz jutro co na KTG wyszło [emoji5]
Jak tam sytuacja ?

reklama
Do góry