reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jeeee *.* słodko gratulacje :) !
Mnie przed 21 zaczął strasznie brzuch bolec i do 23 myślałam ze to początek czegoś ale teraz się wyciszyło :(( idę spać zobaczymy co jutro po ktg w takim razie ;)
Dobranoc :)
Ps. Kto tu jeszcze został w dwupaku ?? ;)
Ja jeszcze w dwupaku[emoji39]

@Gosika88 najważniejsze, że już po wszystkim! Teraz możesz cieszyć się, że jest synuś już obok Ciebie [emoji3]

@kamilaasami powodzenia, daj znać co po wizycie!

@natala95 całą noc się budziłam. Rano obudził mnie ból brzucha i cały czas mnie ćmi w dole- jak stoję / siedzę mam skurcze - jak leżę - nie mam... I parcie na szyjkę. Zobaczymy, jutro i tak mam ginekologa więc pewnie rozjaśni mi sytuacje co się dzieje. [emoji6]

Gosika gratulacje, masz super synka. Niby ciaza przenoszona a maly nie wazy nie wiadomo ile. Super ze masz juz za soba. Duzo zdrowka dla Was.

Ja od wczoraj czuje bol brzucha w dole i ciagle latam na kibelek, cos sie dzieje. Od wczoraj antybiotyk, ale narazie nie czuje ulgi. Boje sie se nie zdaze wyzdrowiec do porodu. Dzieki Bogu ciaza juz donoszona☺

Gosika88 gratulacje w końcu dzidzia wyszła. Teraz szybko dojdziesz do siebie, biedna tyle przeszłaś.
Mb91 mam takie odczucia jak ty nie mogę funkcjonować ale nie tylko w nocy w dzień momentami też, kuje mnie, latam co chwilę do kibelka na dodatek od trzech dni mnie coś przeczyszcza niby nie jak typowe rozwolnienie ale jednak luźne i to jest tak jakbym do końca nie mogła a jak chce tego do końca się pozbyć to nie mogę bo brzuch mnie boli i czuję dyskomfort i jak się mocno spinam to woda jakaś leci, przepraszam za szczegóły ale może któraś z Was tak ma? Przez to mam podrażniony odbyt i pipke od ciągłego obcierania. Jutro też mam wizytę i nie mogę się doczekać bo nie mogę funkcjonować może coś mi na to lekarz poradzi.
Skurcze ustały jedynie mała boleśnie wypina się i kopie.
Jeetka ale przeżyłaś z tym ktg, dobrze że wszystko ok.
Kamilaasami powodzenia na wizycie.
Zeni-maj ja dopiero co skończyłam antybiotyk i wiem co czujesz, może antybiotyk źle na Ciebie temu zaliczasz kibelek.

Dziewczyny z dzidzia wszystko ok. Termin mam na 18.05 do cięcia chyba że wcześniej coś się samo zacznie ale wszystko pozamykane, szyjka 3,5cm więc wątpię by ruszylo. Dzidzia na dzień dzisiejszy waży między 3,5 a 4kg ale lekarz zakłada ta wyższa wagę [emoji854]
No to w przyszłym tygodniu powitamy nasze dzidziusie ;) Ja już 14.05, a ty 18.05.

reklama
Do góry