reklama
Brzuszkowa
Fanka BB :)
@Gosika88 jak sie mają sprawy?
@MB91 nie dręcz się. Twoja intuicja pewnie nie zawiedzie
@Jetkaa super, że wszystko ok
A ja już po wizycie. Z małą wszystko ok. Ma 3200g. W niedzielę po lekkim obiadku mam się wstawić do szpitala - dostałam skierowanie, a w poniedziałek cc... Szyjka już trochę zmiękczona, ułożenie nadal pośladkowe. Dziś 38+2 tc. Jutro ciąg dalszy porządków generalnych Muszę zdążyć ze wszystkim... Czasu coraz mniej...
@MB91 nie dręcz się. Twoja intuicja pewnie nie zawiedzie
@Jetkaa super, że wszystko ok
A ja już po wizycie. Z małą wszystko ok. Ma 3200g. W niedzielę po lekkim obiadku mam się wstawić do szpitala - dostałam skierowanie, a w poniedziałek cc... Szyjka już trochę zmiękczona, ułożenie nadal pośladkowe. Dziś 38+2 tc. Jutro ciąg dalszy porządków generalnych Muszę zdążyć ze wszystkim... Czasu coraz mniej...
Gosika88
To mój synuś najdroższy :* urodziłam dzisiaj o 21:45. Żel dał dobry skutek. Rodziłam siłami natury bez znieczulenia. Maluch waży 3190 i 56 cm długi. Spodziewałam się gorszych skurczy, choć i tak były mocne i dawały w kość. Nacieli mnie, podszywali i już jesteśmy na oddziale noworodkowym.
Załączniki
Brzuszkowa
Gratuluję kochana. Słodzik mały. Mam nadzieję, że się dobrze czujecie. Zdrówka dla wasTo mój synuś najdroższy :* urodziłam dzisiaj o 21:45. Żel dał dobry skutek. Rodziłam siłami natury bez znieczulenia. Maluch waży 3190 i 56 cm długi. Spodziewałam się gorszych skurczy, choć i tak były mocne i dawały w kość. Nacieli mnie, podszywali i już jesteśmy na oddziale noworodkowym. Zobacz załącznik 854915
Angela3aa
To mój synuś najdroższy :* urodziłam dzisiaj o 21:45. Żel dał dobry skutek. Rodziłam siłami natury bez znieczulenia. Maluch waży 3190 i 56 cm długi. Spodziewałam się gorszych skurczy, choć i tak były mocne i dawały w kość. Nacieli mnie, podszywali i już jesteśmy na oddziale noworodkowym. Zobacz załącznik 854915
Jeeee *.* słodko gratulacje !
Mnie przed 21 zaczął strasznie brzuch bolec i do 23 myślałam ze to początek czegoś ale teraz się wyciszyło ( idę spać zobaczymy co jutro po ktg w takim razie
Dobranoc
Ps. Kto tu jeszcze został w dwupaku ??
kamilaasami
Gosika gratulacje !!! Jaki przystojniaczek [emoji7]
natala95
Cudo gratulacje kochama [emoji173]To mój synuś najdroższy :* urodziłam dzisiaj o 21:45. Żel dał dobry skutek. Rodziłam siłami natury bez znieczulenia. Maluch waży 3190 i 56 cm długi. Spodziewałam się gorszych skurczy, choć i tak były mocne i dawały w kość. Nacieli mnie, podszywali i już jesteśmy na oddziale noworodkowym. Zobacz załącznik 854915
reklama