reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Gosika88 jak sie mają sprawy?

@MB91 nie dręcz się. Twoja intuicja pewnie nie zawiedzie ;)

@Jetkaa super, że wszystko ok ;)

A ja już po wizycie. Z małą wszystko ok. Ma 3200g. W niedzielę po lekkim obiadku mam się wstawić do szpitala - dostałam skierowanie, a w poniedziałek cc... Szyjka już trochę zmiękczona, ułożenie nadal pośladkowe. Dziś 38+2 tc. Jutro ciąg dalszy porządków generalnych :D Muszę zdążyć ze wszystkim... Czasu coraz mniej...

To mój synuś najdroższy :* urodziłam dzisiaj o 21:45. Żel dał dobry skutek. Rodziłam siłami natury bez znieczulenia. Maluch waży 3190 i 56 cm długi. Spodziewałam się gorszych skurczy, choć i tak były mocne i dawały w kość. Nacieli mnie, podszywali i już jesteśmy na oddziale noworodkowym.
IMG_20180508_233409.jpg

Załączniki

• IMG_20180508_233409.jpg
    IMG_20180508_233409.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 743
To mój synuś najdroższy :* urodziłam dzisiaj o 21:45. Żel dał dobry skutek. Rodziłam siłami natury bez znieczulenia. Maluch waży 3190 i 56 cm długi. Spodziewałam się gorszych skurczy, choć i tak były mocne i dawały w kość. Nacieli mnie, podszywali i już jesteśmy na oddziale noworodkowym. Zobacz załącznik 854915
Gratuluję kochana. Słodzik mały. Mam nadzieję, że się dobrze czujecie. Zdrówka dla was ;)

Ogólnie ok choć trochę wiruje w głowie. Mały dostał 9/10 pkt ze względu iz musieli go stymulować by zaczął płakać

To mój synuś najdroższy :* urodziłam dzisiaj o 21:45. Żel dał dobry skutek. Rodziłam siłami natury bez znieczulenia. Maluch waży 3190 i 56 cm długi. Spodziewałam się gorszych skurczy, choć i tak były mocne i dawały w kość. Nacieli mnie, podszywali i już jesteśmy na oddziale noworodkowym. Zobacz załącznik 854915

Jeeee *.* słodko gratulacje :) !
Mnie przed 21 zaczął strasznie brzuch bolec i do 23 myślałam ze to początek czegoś ale teraz się wyciszyło :(( idę spać zobaczymy co jutro po ktg w takim razie ;)
Dobranoc :)
Ps. Kto tu jeszcze został w dwupaku ?? ;)

Cudo :) gratulacje kochama [emoji173]

reklama
Do góry