reklama
natala95
Fanka BB :)
A jak sie czujesz ?Już po obchodzie. W poniedziałek kolejny test i po teście będą decydować kiedy i jak zakończyć ciążę.
Gosika88
Dobrze, zero skurczy. Podbrzusze tylko trochę pobolewanie ehh jak ja bym chciała, żeby ruszyło się samoA jak sie czujesz ?
agatenka33
Witajcie mamusie, ka tez juz po porodzie, cc mialam 1.05, termin z om na 7 a z usg na 2 skurcze sie nie pisaly alw ze qzgledu na obciazony wywiad 5 ciaza( 3 poronienia rozne) a 2 porod zaden lekarz nie proponowal inaczej zakonczyc ciazy. Urodzilam o 10.40 cudownego chlopczyka 3660 i 59 cm, wyszlam wczoraj bo maly mial dwie doby jakies szmery na serduszku ale po kontroli minely.zaliczylam juz teZ pierwsze problemy laktacyjne, twardnienie piersi i przez to maly sie dlawil i ulewal ale ye jadl pod korek. Wczoraj juz zastapilam karmienia smoczkiem i ogrzewalam do 1 w nocy piersi sparZonyni liscmi kapusty, troche tez odciagnelam.TeraZ jest ok maly pierwsza noc w domu tylko na moim mleku pobudki w nocy co 3 a potem co 5 godzin, wiec oby tak dalej. Jestem przeszczrsliwa ze wszystko dobrze sie skonczylo, i jestem juz w domu z malenstwem i i jego siostrzyczka bo strasznie w szpitalu tesknilam.
Angela3aa
Witajcie mamusie, ka tez juz po porodzie, cc mialam 1.05, termin z om na 7 a z usg na 2 skurcze sie nie pisaly alw ze qzgledu na obciazony wywiad 5 ciaza( 3 poronienia rozne) a 2 porod zaden lekarz nie proponowal inaczej zakonczyc ciazy. Urodzilam o 10.40 cudownego chlopczyka 3660 i 59 cm, wyszlam wczoraj bo maly mial dwie doby jakies szmery na serduszku ale po kontroli minely.zaliczylam juz teZ pierwsze problemy laktacyjne, twardnienie piersi i przez to maly sie dlawil i ulewal ale ye jadl pod korek. Wczoraj juz zastapilam karmienia smoczkiem i ogrzewalam do 1 w nocy piersi sparZonyni liscmi kapusty, troche tez odciagnelam.TeraZ jest ok maly pierwsza noc w domu tylko na moim mleku pobudki w nocy co 3 a potem co 5 godzin, wiec oby tak dalej. Jestem przeszczrsliwa ze wszystko dobrze sie skonczylo, i jestem juz w domu z malenstwem i i jego siostrzyczka bo strasznie w szpitalu tesknilam.
Gratulacje
Gosika88
GratulujęWitajcie mamusie, ka tez juz po porodzie, cc mialam 1.05, termin z om na 7 a z usg na 2 skurcze sie nie pisaly alw ze qzgledu na obciazony wywiad 5 ciaza( 3 poronienia rozne) a 2 porod zaden lekarz nie proponowal inaczej zakonczyc ciazy. Urodzilam o 10.40 cudownego chlopczyka 3660 i 59 cm, wyszlam wczoraj bo maly mial dwie doby jakies szmery na serduszku ale po kontroli minely.zaliczylam juz teZ pierwsze problemy laktacyjne, twardnienie piersi i przez to maly sie dlawil i ulewal ale ye jadl pod korek. Wczoraj juz zastapilam karmienia smoczkiem i ogrzewalam do 1 w nocy piersi sparZonyni liscmi kapusty, troche tez odciagnelam.TeraZ jest ok maly pierwsza noc w domu tylko na moim mleku pobudki w nocy co 3 a potem co 5 godzin, wiec oby tak dalej. Jestem przeszczrsliwa ze wszystko dobrze sie skonczylo, i jestem juz w domu z malenstwem i i jego siostrzyczka bo strasznie w szpitalu tesknilam.
MB91
@agatenka33 super! Gratulacje [emoji3][emoji8]
kamilaasami
Agentka gratulacje [emoji312][emoji253][emoji312]
natala95
Gratulacje. )Witajcie mamusie, ka tez juz po porodzie, cc mialam 1.05, termin z om na 7 a z usg na 2 skurcze sie nie pisaly alw ze qzgledu na obciazony wywiad 5 ciaza( 3 poronienia rozne) a 2 porod zaden lekarz nie proponowal inaczej zakonczyc ciazy. Urodzilam o 10.40 cudownego chlopczyka 3660 i 59 cm, wyszlam wczoraj bo maly mial dwie doby jakies szmery na serduszku ale po kontroli minely.zaliczylam juz teZ pierwsze problemy laktacyjne, twardnienie piersi i przez to maly sie dlawil i ulewal ale ye jadl pod korek. Wczoraj juz zastapilam karmienia smoczkiem i ogrzewalam do 1 w nocy piersi sparZonyni liscmi kapusty, troche tez odciagnelam.TeraZ jest ok maly pierwsza noc w domu tylko na moim mleku pobudki w nocy co 3 a potem co 5 godzin, wiec oby tak dalej. Jestem przeszczrsliwa ze wszystko dobrze sie skonczylo, i jestem juz w domu z malenstwem i i jego siostrzyczka bo strasznie w szpitalu tesknilam.
reklama
Nan90
Wrocilam z KTG w szpitalu, wszystko ok (tylko 3h stracone) ale jedna sprawa wstrzasnela troche. Jestem teraz 37+1. 6 dni temu na usg Mala wazyla 2600g, ok 40 centyla czyli tak jak wiekszosc ciazy. Dzisiaj w szpitalu zrobiono mi usg I wyszlo... 3500g. Coo? Ja nie urodze takiej wielkiem dzidzi, do terminu 3 tygodnie I jesli ma zamiar w takim tempie przybierac to dostanie jakis szlaban po wyjsciu [emoji14]