a powiedz mi jeszcze, bo byłaś ostatnio na wizycie - jakie duże było Twoje maleństwo?Ona tez liczy z OM![]()
reklama
MB91
Fanka BB :)
@Nan90 Haha kapryśne to fakt. Tak jak moja widzisz - tak to jest [emoji5] Jak miały siedzieć to im się spieszyło, a teraz kiedy mogą wychodzić to nie chcą [emoji23]
@Gosika88 kciuki zaciśnięte [emoji1421]
@brosandi z OM bo mi się wyrównało - wcześniej miałam 23.05 i wg. uSG 30.05 ale nadgoniła. [emoji3]
W ogóle mam skurcze znowu [emoji849] Zrobiłam chłopakom obiad i jadą zaraz na basen - a ja chyba pójdę na spacer gdzieś albo po schodach pochodzę. [emoji16]
@Gosika88 kciuki zaciśnięte [emoji1421]
@brosandi z OM bo mi się wyrównało - wcześniej miałam 23.05 i wg. uSG 30.05 ale nadgoniła. [emoji3]
W ogóle mam skurcze znowu [emoji849] Zrobiłam chłopakom obiad i jadą zaraz na basen - a ja chyba pójdę na spacer gdzieś albo po schodach pochodzę. [emoji16]
Brzuszkowa
To tak jak ja mam[/QUOTEW]
Ja 37+6, no ale cc przed terminem...
Ostatnia edycja:
Brzuszkowa
No to faktycznie... Oby szybko przeszłoNie podnosilam wlasnie. 5 razy wbijali mi sie w kregoslup i trafic nie mogli.... I sa tego skutki
Gosika88
Mam wenflon, ale do grupy krwi musieli z dwóch miejsc pobrac. W końcu pobrano z dłoni, a to cholerstwo boli, nawet po pobraniu. Zapis niby wyszedł ok więc poleżę sobie tutaj kilka dni.@Gosika88 czyli co? Czekacie? Mówili coś? Poproś może o wenflon skoro tyle Ciebie kują ... [emoji846]
Jetkaa
A to nie mialas oznaczonej grupy krwi w czesniej? Czyli nie masz skurczy? Nie wiesz kiedy Ci podlacza oxy?Mam wenflon, ale do grupy krwi musieli z dwóch miejsc pobrac. W końcu pobrano z dłoni, a to cholerstwo boli, nawet po pobraniu. Zapis niby wyszedł ok więc poleżę sobie tutaj kilka dni.
Gosika88
Miałam. Już mi się wnikać nie chce po co pobierali znów. Może tak muszą. Skurczy nie mam po teście. Zobaczymy może mi powiedzą coś ciekawego na wieczornym obchodzie . O sorry właśnie mam jakiś delikatny skurcz.A to nie mialas oznaczonej grupy krwi w czesniej? Czyli nie masz skurczy? Nie wiesz kiedy Ci podlacza oxy?
reklama
Jetkaa
Pisz co i jakMiałam. Już mi się wnikać nie chce po co pobierali znów. Może tak muszą. Skurczy nie mam po teście. Zobaczymy może mi powiedzą coś ciekawego na wieczornym obchodzie . O sorry właśnie mam jakiś delikatny skurcz.