reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Nan90 Haha kapryśne to fakt. Tak jak moja widzisz - tak to jest [emoji5] Jak miały siedzieć to im się spieszyło, a teraz kiedy mogą wychodzić to nie chcą [emoji23]

@Gosika88 kciuki zaciśnięte [emoji1421]

@brosandi z OM bo mi się wyrównało - wcześniej miałam 23.05 i wg. uSG 30.05 ale nadgoniła. [emoji3]

W ogóle mam skurcze znowu [emoji849] Zrobiłam chłopakom obiad i jadą zaraz na basen - a ja chyba pójdę na spacer gdzieś albo po schodach pochodzę. [emoji16]

Już po teście. Miałam może 5 lekko wyczuwalnych skurczy. Znów mi krew pobierano, bo wcześniej o czymś tam zapomniano. Masakra. Łapy mnie od tego bolą [emoji14]

@Gosika88 czyli co? Czekacie? Mówili coś? Poproś może o wenflon skoro tyle Ciebie kują ... [emoji846]
Mam wenflon, ale do grupy krwi musieli z dwóch miejsc pobrac. W końcu pobrano z dłoni, a to cholerstwo boli, nawet po pobraniu. Zapis niby wyszedł ok więc poleżę sobie tutaj kilka dni.

Mam wenflon, ale do grupy krwi musieli z dwóch miejsc pobrac. W końcu pobrano z dłoni, a to cholerstwo boli, nawet po pobraniu. Zapis niby wyszedł ok więc poleżę sobie tutaj kilka dni.
A to nie mialas oznaczonej grupy krwi w czesniej? Czyli nie masz skurczy? Nie wiesz kiedy Ci podlacza oxy?

A to nie mialas oznaczonej grupy krwi w czesniej? Czyli nie masz skurczy? Nie wiesz kiedy Ci podlacza oxy?
Miałam. Już mi się wnikać nie chce po co pobierali znów. Może tak muszą. Skurczy nie mam po teście. Zobaczymy może mi powiedzą coś ciekawego na wieczornym obchodzie . O sorry właśnie mam jakiś delikatny skurcz.

reklama
Miałam. Już mi się wnikać nie chce po co pobierali znów. Może tak muszą. Skurczy nie mam po teście. Zobaczymy może mi powiedzą coś ciekawego na wieczornym obchodzie . O sorry właśnie mam jakiś delikatny skurcz.
Pisz co i jak :) trzymam kciuki:) moze masuj sobie brzuszek :)

Do góry