reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

U mnie wszystko twarde, długie, zamknięte, bez skurczy. Jak nic się nie zadzieje to 8.05 wizyta a 10.05 wywołują, bo za duże ryzyko, żebym do samego końca chodziła

reklama
U mnie tez ok 2 cm, byłam u gin w zeszły czwartek i powiedziała ze raczej przed terminem nie urodzę (termin na 12 maja), wiec wszystko poza rozwarciem zależy tez od długości i twardości szyjki i od tego czy są skurcze.

@sredec1982 jej jak dobrze, że tak się udało! Nie będziesz się musiała męczyć [emoji6] Wiesz, o której już? [emoji4]

@Angela2018 z rozwarciem można nawet i miesiąc chodzić [emoji39]

@caltha dlaczego za duże ryzyko do terminu żebyś dotrzymała bo nie pamietam ? [emoji5]

Dzień dobry tak nawiasem mówiąc [emoji16] Jak u Was pogoda? W Gdyni jest przepięknie [emoji5]
Bierzemy się dzisiaj za przemeblowanie sypialni i skręcenie łóżeczka - niech się wywietrzy już [emoji18]
A ja mam skurcze ale mam wrażenie, że mniej bolesne. Coś czuje, że pochodzę jeszcze z tydzień / dwa zanim coś się zadzieje definitywnie. Ah już wczoraj do mojego powiedziałam, że koniec myślenia o ciąży (panikowania) Hihi... wyjdzie jak będzie gotowa [emoji16][emoji5][emoji28]

@sredec1982 jej jak dobrze, że tak się udało! Nie będziesz się musiała męczyć [emoji6] Wiesz, o której już? [emoji4]

@caltha dlaczego za duże ryzyko do terminu żebyś dotrzymała bo nie pamietam ? [emoji5]

Dzień dobry tak nawiasem mówiąc [emoji16] Jak u Was pogoda? W Gdyni jest przepięknie [emoji5]
Bierzemy się dzisiaj za przemeblowanie sypialni i skręcenie łóżeczka - niech się wywietrzy już [emoji18]
A ja mam skurcze ale mam wrażenie, że mniej bolesne. Coś czuje, że pochodzę jeszcze z tydzień / dwa zanim coś się zadzieje definitywnie. Ah już wczoraj do mojego powiedziałam, że koniec myślenia o ciąży (panikowania) Hihi... wyjdzie jak będzie gotowa [emoji16][emoji5][emoji28]
Nie podali.mi godziny Ale myślę że do południa.

Czesc dziewczyny :) ciesze sie bo dziś mamy37+0 :) więc dzidzia donoszona:) mam nadzieje ze nie pszenosze bo jeju:/
U nas piekna pogoda:) ale dzis od rana kazdy mnie drazni... Wrr!
Jutro mam wizyte ciekawe co tam mi powie:)

W pierwszej ciąży miałam stan przedrzucawkowy, w tej jest jeszcze większe ryzyko i rośnie z każdym dniem. 10 maja będzie akurat 6dni po dacie porodu z USG, więc nie ma sensu przedłużać, bo to niebezpieczne

reklama
Do góry