reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
O matko @Jetkaa chyba zaczęłam podzielać Twój strach [emoji39]

Się dzieje [emoji14] Teraz to parami będą się dzieciaczki wykluwać [emoji4]

@Gosika88 a co z Tobą?

@Asienkaa23 już po chyba co? Ciekawe jak się czuje [emoji5]

Ja w sobote mam nadzieje wyjsc juz do domku *_* xD i zaczna sie nieprzespane noce xD
Nie miej takiego nastawienia może grzeczniusie maleństwo Ci sie trafi i da mamusi pospać :) moja do 7 msc spala ładnie a potem jej się odwidzialo i do tej pory się budzi [emoji33][emoji3][emoji23]

Dzień dobry
@Gosika88 życzę aby do 5.05 akcja sama się zaczęła i nie musieli męczyć cię wywoływaniem.
@MB91 dobrze że pojechalas sprawdzić co się dzieje tak jak dziewczyny piszą na tym etapie ciąży różnie może być i jak coś nas nie pokoi to lepiej sprawdzić, moj gin ciągle powtarza że jak coś bedzie mnie niepokoić to mam dzwonić.
@sredec1982 to wkoncu wiesz na czym stoisz bo jakby mieli cię męczyć kilka godzin żeby na koniec zrobić cc to jakaś tragedia zwlaszcza ze wychodzi im duże dziecko na usg więc jednak jest to powód do cc. Powodzenia życzę i trzymam kciuki zeby bylo ok.

No to dziewczyny maj nam się zaczął i się dzieciaczki posypia. Ja jak bylam w czwartek na wizycie to mialam 1cm szyjki i rozwarcie na 0.5cm ale nie czuje jakbym miała zaraz rodzic czasem czuje bole brzucha i klucie w kroczu ale tak to i do konca maja mogę chodzic hehe. Z racji że dzis 1.05 wkoncu uzupelnilam torbe do szpitala( tylko wode musze wrzucić) wkoncu zamowilam wozek no i zaraz mam zamiar poprasowac ciuszki ktore czekają juz trzeci dzien. Jak znajdę siły to jeszcze starszej córce zrobie porządki w ciuchach.

Kładę się do szpitala wtedy

Wiem, wiem [emoji39] Pisałam post na raty i jak dodałam to dopiero zobaczyłam, że coś właśnie napisałaś [emoji16]

Mam lenia dzisiaj .... musimy przestawić sypialnie i złożyć łóżeczko, ale póki co to przygotowałam mielone na obiad i zalegliśmy z D. przed tv....

Z mamą w ogóle rozmawiałam i mówiła mi, że ze mną w ciąży cały miesiąc tak miała. Skurcze - porodówka - na ginekologię [emoji846]

Biorę się za robotę [emoji4]

Ja mam jeszcze cała reklamówkę ubranek w rozmiarze 62 i małe 68 takie typowo letnie. Nie mogę się zebrać Eby to poprac. Chyba dziś się zmobilizuje.

reklama
Dzień dobry!
a mi odpada czop i nie wiem czy mam juz się szykować czy co, mala się wierci, skurczy za wyjątkiem takich przepowiadających nie mam..
Pogoda super, i nie wiem czy mogę gdzieś wyjść czy co czy wody mi nie odejdą gdzieś...

Do góry