reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Katerina mysza - wielkie gratulacje [emoji7]

My dziś cały dzień spędziliśmy na poszukiwaniu kupowaniu i jeżdżeniu na nowym rowerku z synkiem [emoji16] tzn ja jako obserwator a mąż jako asekurant [emoji5]

Gratulacji dla swiezo upieczonych mam[emoji4] i duzo zdrowka dla was i dzieciatek[emoji846] i zazdroszcze ze juz macie to za soba i lekkich porodow.
Ja na sama mysl o porodzie to mnie az mdli i mi slabo brrrr.

25 kwietnia urodziła się moja Gabrysia :-). Poród miałam fajny. W nocy z 24 na 25 zaczęły się skurcze, podczas których spałam. Budziłam się co godzinę. Ból taki, jak na silniejszy okres. Nie były bardzo bolesne.Rano zaczęły odpływać wody i trafiłam na porodówkę. Spacerowałam, skakałam na piłce. Dostałam znieczulenie farmakologiczne w kroplówce. Skurcze parte były słabe i krótkie i niebolesne. Nie zgodziłam się na oksytocynę (bo nie chciałam silniejszych bóli). Poród lekki. Córeńka śliczna, grzeczna i cierpliwa :).
Gratuluję udanego porodu :). Dużo zdrówka zatem życzę wam.

Hejka dziewczyny dziś urodziła się nasza Antosia :) miałam wywolywany poród 2.5 tyg przed terminem pamiętacie że pisałam wam że lekarze mówią że jest mała że podejrzewali że coś z lozyskiem nie tak po obejrzeniu łożyska okazało się że jest ok i możliwe że jakby poczekali do 40 tyg wazylaby około 2.8 a tak to jest malutka kruszynka 2350 waży :) ale jest taka grzeczniutka śpi i je tylko jak narazie :)
Kolejny poród szczęśliwie zakończony. Serdeczne gratulacje :).

Screenshot_2018-04-28-20-09-10.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-28-20-09-10.png
    Screenshot_2018-04-28-20-09-10.png
    32,3 KB · Wyświetleń: 480
reklama
25 kwietnia urodziła się moja Gabrysia :-). Poród miałam fajny. W nocy z 24 na 25 zaczęły się skurcze, podczas których spałam. Budziłam się co godzinę. Ból taki, jak na silniejszy okres. Nie były bardzo bolesne.Rano zaczęły odpływać wody i trafiłam na porodówkę. Spacerowałam, skakałam na piłce. Dostałam znieczulenie farmakologiczne w kroplówce. Skurcze parte były słabe i krótkie i niebolesne. Nie zgodziłam się na oksytocynę (bo nie chciałam silniejszych bóli). Poród lekki. Córeńka śliczna, grzeczna i cierpliwa :).
Gratulacje :)

Do góry