reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Super! Gratuluje ;*25 kwietnia urodziła się moja Gabrysia :-). Poród miałam fajny. W nocy z 24 na 25 zaczęły się skurcze, podczas których spałam. Budziłam się co godzinę. Ból taki, jak na silniejszy okres. Nie były bardzo bolesne.Rano zaczęły odpływać wody i trafiłam na porodówkę. Spacerowałam, skakałam na piłce. Dostałam znieczulenie farmakologiczne w kroplówce. Skurcze parte były słabe i krótkie i niebolesne. Nie zgodziłam się na oksytocynę (bo nie chciałam silniejszych bóli). Poród lekki. Córeńka śliczna, grzeczna i cierpliwa .
Zazdroszcze szybkiego porodu ciesze się ze z wami wszystko wporzadku
W domku jesteście czy w szpitalu? Ile wazyla? w ktorym tygodniu urodzilas?
Hejka dziewczyny dziś urodziła się nasza Antosia miałam wywolywany poród 2.5 tyg przed terminem pamiętacie że pisałam wam że lekarze mówią że jest mała że podejrzewali że coś z lozyskiem nie tak po obejrzeniu łożyska okazało się że jest ok i możliwe że jakby poczekali do 40 tyg wazylaby około 2.8 a tak to jest malutka kruszynka 2350 waży ale jest taka grzeczniutka śpi i je tylko jak narazie
Jetkaa
Jak dlugo rodzilas? super ze wszystko wporzadku gratuluję ;*!! OdpoczywajHejka dziewczyny dziś urodziła się nasza Antosia miałam wywolywany poród 2.5 tyg przed terminem pamiętacie że pisałam wam że lekarze mówią że jest mała że podejrzewali że coś z lozyskiem nie tak po obejrzeniu łożyska okazało się że jest ok i możliwe że jakby poczekali do 40 tyg wazylaby około 2.8 a tak to jest malutka kruszynka 2350 waży ale jest taka grzeczniutka śpi i je tylko jak narazie
Brzuszkowa
Hejka dziewczyny dziś urodziła się nasza Antosia miałam wywolywany poród 2.5 tyg przed terminem pamiętacie że pisałam wam że lekarze mówią że jest mała że podejrzewali że coś z lozyskiem nie tak po obejrzeniu łożyska okazało się że jest ok i możliwe że jakby poczekali do 40 tyg wazylaby około 2.8 a tak to jest malutka kruszynka 2350 waży ale jest taka grzeczniutka śpi i je tylko jak narazie
Super, gratuluję serdecznie i życzę wam dużo zdrówka i cudownych chwil z Antosia. Niech wam zdrowo rośnie Fajnie, że taka grzeczniutka
Wczoraj o 16 przyjęli mnie na oddział podłączyli pod ktg dali mi tabletkę dopochwowa za bardzo nic się nie ruszyło po 6 godzinach przebili mi wody czekałam następne 5 godzin i też się nic praktycznie nie ruszyło więc postanowili mi tać kroplowke z oksycodyna ale ja tak spanikowalam że wzielam epidural i podłączyli oksycodyne to było o 4 rano a o 9 rano przyszła malutka na świat w 5 minut dwa parcia dosłownie i to leciutkie nic nie peklam ale ta oksycodyna okropna miałam drętwienia twarzy ból głowy halucynacje masakra nie wiedziałam nawet że tak może na mnie wplynac a epidural super
MB91
@Katerina1985 gratuluje!!! Świetnie, że miałaś lekki poród [emoji3] Też tak chce !!! [emoji3]
@Mysza1990 gratulacje, daj znać jak było [emoji4] Córeczka faktycznie malutka ale na pewno nadgoni [emoji3]
Dziewczyny dawajcie znać jak się Wasze pociechy rozwijają [emoji3][emoji5]
Kurczę widzę, że coraz więcej już nas się rozpakowuje [emoji3] Ja to się zastanawiam, co mi dzisiaj jest bo krocze mnie tak boli i szyjka, że praktycznie nie mogę chodzić. A jak już chodzę to z bólem [emoji39] Lepiej żeby dzisiaj nic się nie działo, bo mój z synem w Płocku weekend spędza i sama w domku jestem od wczoraj [emoji39]
@Mysza1990 gratulacje, daj znać jak było [emoji4] Córeczka faktycznie malutka ale na pewno nadgoni [emoji3]
Dziewczyny dawajcie znać jak się Wasze pociechy rozwijają [emoji3][emoji5]
Kurczę widzę, że coraz więcej już nas się rozpakowuje [emoji3] Ja to się zastanawiam, co mi dzisiaj jest bo krocze mnie tak boli i szyjka, że praktycznie nie mogę chodzić. A jak już chodzę to z bólem [emoji39] Lepiej żeby dzisiaj nic się nie działo, bo mój z synem w Płocku weekend spędza i sama w domku jestem od wczoraj [emoji39]
Gosika88
GratulujęHejka dziewczyny dziś urodziła się nasza Antosia miałam wywolywany poród 2.5 tyg przed terminem pamiętacie że pisałam wam że lekarze mówią że jest mała że podejrzewali że coś z lozyskiem nie tak po obejrzeniu łożyska okazało się że jest ok i możliwe że jakby poczekali do 40 tyg wazylaby około 2.8 a tak to jest malutka kruszynka 2350 waży ale jest taka grzeczniutka śpi i je tylko jak narazie
reklama
Asienkaa23
Teraz to ktg co dwa dni musisz mieć robione. Skierowanie od ginekologa prowadzącego i na szpital.Witamy w klubie przeterminowanych [emoji14]
Chyba też powinnam wybrać się na ktg, ale nikt mi o tym nie mówił. To w szpitalu można zrobić tak?