reklama
Brzuszkowa
Fanka BB :)
Zgrzeszyłam dziś porządnie. Zjadłam pizzę i wypiłam Pepsi...
Ojojojojjjjjj. Ale sama grzesze od czasu do czasu
Katherine zs
Grzesz ile się da, jeszcze możeszZgrzeszyłam dziś porządnie. Zjadłam pizzę i wypiłam Pepsi...
tysia123
Dobry wieczór.
Z tym porodem to jest tak że często nic się nie dzieje a nagle - siup i się rodzi.. także brak objawów nic nie znaczy. Moja bratowa nie miała żadnych objawów. Nawet szyjka długa i zamknięta, zero skurczy, iyp. W dzień narzekała że przenosi a w nocy wody odeszły i urodziła. Ja z pierwszą corka byłam w poniedziałek u gina to nic porodu nie zwiastowało, a we środę trafiłam do szpitala z regularnymi skurczami, wody się saczyly, rozwarcie na 4 cm.
Także nie znacie dnia ani godziny
Z tym porodem to jest tak że często nic się nie dzieje a nagle - siup i się rodzi.. także brak objawów nic nie znaczy. Moja bratowa nie miała żadnych objawów. Nawet szyjka długa i zamknięta, zero skurczy, iyp. W dzień narzekała że przenosi a w nocy wody odeszły i urodziła. Ja z pierwszą corka byłam w poniedziałek u gina to nic porodu nie zwiastowało, a we środę trafiłam do szpitala z regularnymi skurczami, wody się saczyly, rozwarcie na 4 cm.
Także nie znacie dnia ani godziny
Dziwnie Cię Pani poinformowała. Meldowane jest z automatu przy mamie jeśli dziecko nie jest uznane przez ojca. Jeśli jest uznane podczas rejestracji rodzic mówi przy którym z rodziców dziecko ma zostać zameldowaneNo i w przypadku rejestracji dziecka po porodzie bez wcześniejszego uznania przy formalnościach musi być obecna matka. Mnie się to średnio widzi, także wolałam to załatwić i z głowy. A co do meldowania, to mnie pani w urzędzie poinformowała, że dziecko z urzędu meldowane jest w miejscu zameldowania matki (potem można wymeldować i zameldować gdzie się chce).
Jej, ja mam cukrzycę ciążową i dziś też zgrzeszylam, zjadłam loda
MB91
@Gosika88 na zdrówko!
Ja zjadłam dzisiaj pyszną kolacje [emoji4] Mój D. zrobił mi sałatkę z kaszy jaglanej z rukolą, pomidorkami, rzodkiewką i tuńczykiem [emoji39] Mniam!
Jak radzicie sobie kochane z bólem pleców? Strasznie mnie wieczorem rozbolały plecy w dole i miednica ... Nie chce łykać tabletek [emoji849]
Ja zjadłam dzisiaj pyszną kolacje [emoji4] Mój D. zrobił mi sałatkę z kaszy jaglanej z rukolą, pomidorkami, rzodkiewką i tuńczykiem [emoji39] Mniam!
Jak radzicie sobie kochane z bólem pleców? Strasznie mnie wieczorem rozbolały plecy w dole i miednica ... Nie chce łykać tabletek [emoji849]
Angela3aa
@Gosika88 na zdrówko!
Masaż ciepła kąpiel
Jetkaa
Link do: MB91 tez mam z tym problem:\ a zwlaszcza jak chce nynac :\ w tedy proszek musi byc bo bez tego ani rusz..
Ale masz faceta! moj to tylko parowki potrafi ugotować hehe ledwy do gotowania totalny dlatego szukal kucharki na swoja kobiete hehe
Ale masz faceta! moj to tylko parowki potrafi ugotować hehe ledwy do gotowania totalny dlatego szukal kucharki na swoja kobiete hehe
reklama
I ja leżę już w łóżku też mi miednica dziś dokucza i coś mnie kluje w pochwie do tego jakoś piersi stały się wrażliwe i mnie bolą ja tabletek narazie nie biorę jak usnę to może przejdzie takie są uroki końcówki ciąży wszystko boli a nie można w żaden sposób sobie ulżyć