reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry :)

Chciałam się tylko pochwalić, że niespodziewanie, 2 tygodnie przed terminem, urodziłam synka. Dokładnie 15 kwietnia. Waga 3200 (to moje najmniejsze dziecię), 53 cm długi. Jesteśmy już w domu i się poznajemy.

Powodzenia dla reszty mam. Worek kwietniowo-majowy zaczyna się wysypywać ;)
Gratulacje. Zdrówka dla Was.

reklama
Witam.
U nas na Kujawach też piękna pogoda ja muszę chodzić w opasce na uszy bo mam lekkie zapalenie ucha lek mogę tylko doraźnie stosować i tylko przy dużym bólu więc nie używam. Mała kaszle i smarka nadal ale już lepiej.
Męczy mnie już mój stan, gorąco mi ciągle i duszno, a tu jeszcze ponad miesiąc.....[emoji852]️
Dzisiaj w TVN było o chustowaniu i spodobała mi się chusta kółkowa ale ceny tych mega drogie, zastanawiam się czy nie spróbować ale boję się że mi będzie za gorąco z dzieckiem i chustą na ciele. Hmm... Będzie któraś chustowała?

Dzień dobry :)

Chciałam się tylko pochwalić, że niespodziewanie, 2 tygodnie przed terminem, urodziłam synka. Dokładnie 15 kwietnia. Waga 3200 (to moje najmniejsze dziecię), 53 cm długi. Jesteśmy już w domu i się poznajemy.

Powodzenia dla reszty mam. Worek kwietniowo-majowy zaczyna się wysypywać ;)
Gratuluję!!
Dziewczyny idziecie jak burza

Dziewczyny czy wy też puchniecie? W dłoniach mam serdelki, stopy nie mieszczą mi się w kapciach, twarz jak księżyc w pełni... A do tego gorąco

Dzień dobry!
mi też gorąco, tez mam stopy spuchnięte i dłonie, i mam już dość czekam z niecierpliwością kiedy mała będzie z nami. Zastanawiam się jak przyspieszyć ten termin :) macię jakieś propozycje? ;)

Dzień dobry!
mi też gorąco, tez mam stopy spuchnięte i dłonie, i mam już dość czekam z niecierpliwością kiedy mała będzie z nami. Zastanawiam się jak przyspieszyć ten termin :) macię jakieś propozycje? ;)
Wiele dziewczyn proponowało "jogging" po schodach lub seks [emoji14]

Witam.
U nas na Kujawach też piękna pogoda ja muszę chodzić w opasce na uszy bo mam lekkie zapalenie ucha lek mogę tylko doraźnie stosować i tylko przy dużym bólu więc nie używam. Mała kaszle i smarka nadal ale już lepiej.
Męczy mnie już mój stan, gorąco mi ciągle i duszno, a tu jeszcze ponad miesiąc.....[emoji852]️
Dzisiaj w TVN było o chustowaniu i spodobała mi się chusta kółkowa ale ceny tych mega drogie, zastanawiam się czy nie spróbować ale boję się że mi będzie za gorąco z dzieckiem i chustą na ciele. Hmm... Będzie któraś chustowała?
Ja będę próbować. Ale to myślę, że pożycz chustę a najlepiej umów się z doradcą chustowym, bo może się okazać, że nie będzie dziecko lubić chustowania, jak moja córka lub nie będzie mogło być chustowane z przyczyn zdrowotnych (ja nie mogłam od początku samego). A na fb są grupy chustowe, gdzie można kupić taniej używane

Dziewczyny czy wy też puchniecie? W dłoniach mam serdelki, stopy nie mieszczą mi się w kapciach, twarz jak księżyc w pełni... A do tego gorąco
Kochana, od 3 dni strasznie spuchly mi nogi, że teze nie wchodzę do butów. Wczoraj otworzyłam sezon na japonki, bo bym musiała chyba jechać w chodakach :p Nogi mam jak słońca :D. Pociesza mnie fakt, że jedynie niecaly miesiąc do cc i trochę po będę się musiała męczyć z opuchlizna, bo przy Amelce to 3 miesiące + po cc, bo rodzilam koniec września;)

reklama
Ja będę próbować. Ale to myślę, że pożycz chustę a najlepiej umów się z doradcą chustowym, bo może się okazać, że nie będzie dziecko lubić chustowania, jak moja córka lub nie będzie mogło być chustowane z przyczyn zdrowotnych (ja nie mogłam od początku samego). A na fb są grupy chustowe, gdzie można kupić taniej używane
Jestem ze wsi najbliższe miasto jest ok 30 km także zwyczajnie nie mam pojęcia gdzie znaleźć takiego doradcę, powiem Ci że nawet na olx drogie te chusty ale chyba się skusze jedynie.

Do góry