reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

39 tc u mnie. Jak do jutra nic się nie zacznie muszę do szpitala by zdecydowali czy nie wywoływać porodu:/ A niestety się nie zanosi. U Ciebie pewnie też oczyszczanie to nie to co jest przed samym porodem :) masz jeszcze trochę czasu. Trzymam.kciuki by Ci przeszło:)

Chyba przeoczyłam, jest jakiś powód wcześniejszego porodu?

reklama
Cześć dziewczyny:) u nas zapowiada się piękny, cieply weekend:) czas na grillowanie!;) jeee:) musze pojesc grilla póki moge:)
Dzis snil mi sie poród omg!:) niby fajny ale straszny:) mala w tym snie byla taka śliczna ale pulpecik hehe:) zaczynam za duzo myslec o tym:) snilo mi sie ze mialam problem z karmieniem:\ widzę ze boje sie tego .. Moze tym razem nie bede miala z tym problemu..

Duża waga plodu. Kurde, nie chce tam tylko leżeć,a wiem że nikt nie chce wywoływać porodu i robic cesarki...najwyżej jak każą mi tylko leżeć bez skutku wypisze się na zadanie

Ach rozumiem. A co, jeśli jest błąd w pomiarach? Trudny temat i nie ma jednego, dobrego rozwiązania. Współczuję.

39 tc u mnie. Jak do jutra nic się nie zacznie muszę do szpitala by zdecydowali czy nie wywoływać porodu:/ A niestety się nie zanosi. U Ciebie pewnie też oczyszczanie to nie to co jest przed samym porodem :) masz jeszcze trochę czasu. Trzymam.kciuki by Ci przeszło:)
Dzięki :) Też trzymam za ciebie kciuki, by nie musieli wywoływać. Póki co życzę zdrówka i wytrwałości ;)

reklama
No u mnie machli sie o 600g :) miala miec 4300 a miala 3700 :) z pierwszym dzieckiem raczej przed terminem nie wywoluja *_* ale faktycznie ta waga jest wielka *_* moja w niecale 4 tygodnie przytyla kilogram i tez lekarka zastanawia sie czy nie ciachnac mnie przed 39 tygodniem bo juz by wazyla okolo 4 kg chyba ze przestanie tak szybko tyc :) zobaczymy za tydzien ile tam kluseczka wazy :) Na wszelki wypadek zapakuj puszke coli bo pewnie rycynka cie przywitaja.... :( u nas w szpitalu niechetnie wywoluja porod farmakologicznie. Jak rodzilam jedna laske meczyli 4 dni bo nie potrafili raz a porzadnie podac lekow tylko dawali najpierw rycyne,pozniej czopek na skurcze, natepnie 1/4kroplowki oksy, pozniej polowke kroplowki oksy.... I ciagle na ginekologie ja wracali az ja ciachneli *_* no ale ona byla 3 tygodnie po terminie.Dlatego jak patrzylam jak sie meczy to ja zainwestowalam e lazenie po schodach xD

Do góry