kamilaasami
Fanka BB :)
Szczęśliwa super !!! Gratulacje [emoji5] jak odpocznejsz daj znać jak było i jak się macie [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !!! Dużo zdrówka dla wasHej kochane
Ja juz mam synka wazy 3300g
54 dlugi spiaca jestem odezwe sie jutro
A na kiedy masz termin? spokojnie I Ty doczekasz sie narodzin ja mam 22maj ale nie wiadomo ile z nas moze przenosić ciaze oby zadna tfu tfuGratulacje. Kurczę wy tu wszystkie już będziecie tulić dzieciątka a ja sama zostanę chyba do czerwcowek było by mi bliżej tam może byłabym jedną z pierwszych. [emoji4] Będę i jestem zadrosna o każdą dzidzię. Jestem wkurzona na maksa, Kornelka trzy dni w przedszkolu była od dwu miesięcznej przerwie i już od wczoraj w domu bo katar złapała a ja od niej dzisiaj i na dodatek gardło mnie drapie, temperatura ciała 35.1 fatalnie się czuję. Jestem wściekła.
Gratulacje. Kurczę wy tu wszystkie już będziecie tulić dzieciątka a ja sama zostanę chyba do czerwcowek było by mi bliżej tam może byłabym jedną z pierwszych. [emoji4] Będę i jestem zadrosna o każdą dzidzię. Jestem wkurzona na maksa, Kornelka trzy dni w przedszkolu była od dwu miesięcznej przerwie i już od wczoraj w domu bo katar złapała a ja od niej dzisiaj i na dodatek gardło mnie drapie, temperatura ciała 35.1 fatalnie się czuję. Jestem wściekła.