reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Blondynka1988 jeszcze masz 4 dni... Jeszcze wszystko się może zdarzyć ;)

@Gosika88 znam ten ból... No ale co zrobisz... u mnie w sypialni też jakby tornado przeszło, a z kurzu (robie porządki z ciuchami) tak mnie dusi, że mam płuca wypluc...

@MB91 ty to masz sny...
Mój się zarzeka, że jutro ustawi wszystko tak jak było. Mam nadzieję, że dotrzyma słowa, bo po południu mamy gości i trzeba sprzątnąć cała chalupe i zrobić zakupy. Jeszcze chciałabym zajść do Pepco po pojemniki i w Biedronce kupic osłonę na balkon. Wczoraj położyliśmy sztuczna trawę i chce te osłonę nowa założyć żeby latem moc wyjśc z małym na balkon i mieć w miarę przyzwoite warunki. Więc roboty sporo a czasu mało.

@paaulaa90 to trzymam kciuki by dożylne leczenie zadziałało i by wypisali Ciebie szybciutko do domku.

@Gosika88 mój dzisiaj umyje okna - już wrzuciłam firanki do prania. Nas też czeka kwestia urządzenia balkonu tylko w dalszym ciągu nie wiem, które kwiaty posadzić [emoji16]

Na ten moment głowa mnie rozbolała, bo sąsiedzi się wprowadzają obok i robią mieszkanie... wiercenie, stukanie i pukanie [emoji29] Mam nadzieje, że te większe prace zrobią zanim Zuzia się urodzi.

@Nan90 to jesteś raptem o rok starsza ode mnie [emoji5] Współczuje, że dalej walczysz z remontem ... ‍♀️[emoji28]

A co do mojej nocy dzisiejszej ... nie należała do najłatwiejszych [emoji23] Mojemu jak opowiedziałam to powiedział że mam się puknąć w czółko [emoji6]

@paaulaa90 to trzymam kciuki by dożylne leczenie zadziałało i by wypisali Ciebie szybciutko do domku.

@Gosika88 mój dzisiaj umyje okna - już wrzuciłam firanki do prania. Nas też czeka kwestia urządzenia balkonu tylko w dalszym ciągu nie wiem, które kwiaty posadzić [emoji16]

Na ten moment głowa mnie rozbolała, bo sąsiedzi się wprowadzają obok i robią mieszkanie... wiercenie, stukanie i pukanie [emoji29] Mam nadzieje, że te większe prace zrobią zanim Zuzia się urodzi.

@Nan90 to jesteś raptem o rok starsza ode mnie [emoji5] Współczuje, że dalej walczysz z remontem ... ‍♀️[emoji28]

A co do mojej nocy dzisiejszej ... nie należała do najłatwiejszych [emoji23] Mojemu jak opowiedziałam to powiedział że mam się puknąć w czółko [emoji6]
Ja okna i firanki specjalnie zostawiam dla siebie, bo z USG termin mi wyszedł na 5 maja........ A przeczucie mam, że przenoszę więc jak trochę popracuje przy oknach to może akcja mi się ruszy. Ale to jeszcze czas

Ja okna i firanki specjalnie zostawiam dla siebie, bo z USG termin mi wyszedł na 5 maja........ A przeczucie mam, że przenoszę więc jak trochę popracuje przy oknach to może akcja mi się ruszy. Ale to jeszcze czas
Ja na twoim miejscu okna i firanki dla siebie nie zostawiala. Moja znajoma tak zakladala firanki i myla okna przed porodem az lozysko jej sie odkleilo...

A ja się przerazilam :\ bo ogloszenie jest ze na 2 miesiące zakopianka bedzie zamknieta w polowie i ruch będzie wahadlowy ..czyli korki... Ehh a co jam zacznie się porod.. Bo w te wakacje dorga byla straszna.. Korki nawet 3 h gdzie jechalo się 30min.. I boje się zw jak zaczną się skurcze my bedziemy w korku...

Ja tez sie boje. Moj M wraca z pracy z Gdyni do Gdanska I czasami jak cos sie stanie to potrafi 3 godziny jechac. A w godzinach szczytu to cale miasto nieraz stoi. Hehe oby wyszlo w nocy [emoji14]

reklama
A ja się przerazilam :\ bo ogloszenie jest ze na 2 miesiące zakopianka bedzie zamknieta w polowie i ruch będzie wahadlowy ..czyli korki... Ehh a co jam zacznie się porod.. Bo w te wakacje dorga byla straszna.. Korki nawet 3 h gdzie jechalo się 30min.. I boje się zw jak zaczną się skurcze my bedziemy w korku...

To chyba zostanie tylko i wyłącznie kwestia zawołania pogotowia kochana. Rozważasz taką możliwość? [emoji5]

Z tym odklejeniem łożyska też słyszałam. Dlatego ja postawie na trening po schodach [emoji16]

Do góry