reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Blondynka1988 jeszcze masz 4 dni... Jeszcze wszystko się może zdarzyć ;)

@Gosika88 znam ten ból... No ale co zrobisz... u mnie w sypialni też jakby tornado przeszło, a z kurzu (robie porządki z ciuchami) tak mnie dusi, że mam płuca wypluc...

@MB91 ty to masz sny...
Mój się zarzeka, że jutro ustawi wszystko tak jak było. Mam nadzieję, że dotrzyma słowa, bo po południu mamy gości i trzeba sprzątnąć cała chalupe i zrobić zakupy. Jeszcze chciałabym zajść do Pepco po pojemniki i w Biedronce kupic osłonę na balkon. Wczoraj położyliśmy sztuczna trawę i chce te osłonę nowa założyć żeby latem moc wyjśc z małym na balkon i mieć w miarę przyzwoite warunki. Więc roboty sporo a czasu mało.

@paaulaa90 to trzymam kciuki by dożylne leczenie zadziałało i by wypisali Ciebie szybciutko do domku.

@Gosika88 mój dzisiaj umyje okna - już wrzuciłam firanki do prania. Nas też czeka kwestia urządzenia balkonu tylko w dalszym ciągu nie wiem, które kwiaty posadzić [emoji16]

Na ten moment głowa mnie rozbolała, bo sąsiedzi się wprowadzają obok i robią mieszkanie... wiercenie, stukanie i pukanie [emoji29] Mam nadzieje, że te większe prace zrobią zanim Zuzia się urodzi.

@Nan90 to jesteś raptem o rok starsza ode mnie [emoji5] Współczuje, że dalej walczysz z remontem ... ‍♀️[emoji28]

A co do mojej nocy dzisiejszej ... nie należała do najłatwiejszych [emoji23] Mojemu jak opowiedziałam to powiedział że mam się puknąć w czółko [emoji6]

@paaulaa90 to trzymam kciuki by dożylne leczenie zadziałało i by wypisali Ciebie szybciutko do domku.

@Gosika88 mój dzisiaj umyje okna - już wrzuciłam firanki do prania. Nas też czeka kwestia urządzenia balkonu tylko w dalszym ciągu nie wiem, które kwiaty posadzić [emoji16]

Na ten moment głowa mnie rozbolała, bo sąsiedzi się wprowadzają obok i robią mieszkanie... wiercenie, stukanie i pukanie [emoji29] Mam nadzieje, że te większe prace zrobią zanim Zuzia się urodzi.

@Nan90 to jesteś raptem o rok starsza ode mnie [emoji5] Współczuje, że dalej walczysz z remontem ... ‍♀️[emoji28]

A co do mojej nocy dzisiejszej ... nie należała do najłatwiejszych [emoji23] Mojemu jak opowiedziałam to powiedział że mam się puknąć w czółko [emoji6]
Ja okna i firanki specjalnie zostawiam dla siebie, bo z USG termin mi wyszedł na 5 maja........ A przeczucie mam, że przenoszę więc jak trochę popracuje przy oknach to może akcja mi się ruszy. Ale to jeszcze czas

Ja okna i firanki specjalnie zostawiam dla siebie, bo z USG termin mi wyszedł na 5 maja........ A przeczucie mam, że przenoszę więc jak trochę popracuje przy oknach to może akcja mi się ruszy. Ale to jeszcze czas
Ja na twoim miejscu okna i firanki dla siebie nie zostawiala. Moja znajoma tak zakladala firanki i myla okna przed porodem az lozysko jej sie odkleilo...

A ja się przerazilam :\ bo ogloszenie jest ze na 2 miesiące zakopianka bedzie zamknieta w polowie i ruch będzie wahadlowy ..czyli korki... Ehh a co jam zacznie się porod.. Bo w te wakacje dorga byla straszna.. Korki nawet 3 h gdzie jechalo się 30min.. I boje się zw jak zaczną się skurcze my bedziemy w korku...

Ja tez sie boje. Moj M wraca z pracy z Gdyni do Gdanska I czasami jak cos sie stanie to potrafi 3 godziny jechac. A w godzinach szczytu to cale miasto nieraz stoi. Hehe oby wyszlo w nocy [emoji14]

reklama
A ja się przerazilam :\ bo ogloszenie jest ze na 2 miesiące zakopianka bedzie zamknieta w polowie i ruch będzie wahadlowy ..czyli korki... Ehh a co jam zacznie się porod.. Bo w te wakacje dorga byla straszna.. Korki nawet 3 h gdzie jechalo się 30min.. I boje się zw jak zaczną się skurcze my bedziemy w korku...

To chyba zostanie tylko i wyłącznie kwestia zawołania pogotowia kochana. Rozważasz taką możliwość? [emoji5]

Z tym odklejeniem łożyska też słyszałam. Dlatego ja postawie na trening po schodach [emoji16]

Do góry