reklama
sredec1982
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki i czekamy na wiesciHej
Ja już praktycznie gotowa do szpitala tylko kosmetyczke muszę wrzucić, zaraz wypije herbatke i mogę jechać.
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy mam nadzieję że w poniedziałek będę już w domu.
@Gosika88 z tymi pomiarami usg to trzeba brać poprawkę, u mnie 3tyg temu było 1,5kg a wczoraj 2,4kg i wydaję mi się że troszkę za dużo w 3tyg ale dopatrzylam się innego aparatu usg u gin i pewnie dlatego, więc tak jak dziewczyny piszą nie martw się bo mógł coś gin zle zmierzyć.
A co do pasów to ja jeżdżę zawsze z zapietymi takie przyzwyczajenie mam ale mi też wydaję się że większą krzywdę można sobie zrobić bez pasów.
Brzuszkowa
Cześć dziewczyny,
Amelka odprowadzona na autobus do przedszkola, śniadanko zjedzone. Teraz lekarstwa i zaś zabieram się do pracy: ogarnięcie kuchni i w końcu moja komoda i szafa. Wczoraj jednak zmieniłam plany i posegregowalam i poszykowalam rzeczy.do prania dla naszej małej kruszynki. Zobaczę, co mi się jeszcze uda zrobić, ale tak szczerze to z dnia na dzień jestem coraz słabsza. Wczoraj wieczorem miałam już tak opuchnięte nogi, że nawet mąż zauważył i zalecił, bym więcej odpoczywala, no ale niestety nie da rady, bo nikt tego za mnie nie zrobi... Ale liczą się intencje
Jeszcze kilka dni i powinnam być przygotowana. Najważniejsze bym szybko wyzdrowiala, bo ten kaszel i katar są bardzo uporczywe i męczące
Amelka odprowadzona na autobus do przedszkola, śniadanko zjedzone. Teraz lekarstwa i zaś zabieram się do pracy: ogarnięcie kuchni i w końcu moja komoda i szafa. Wczoraj jednak zmieniłam plany i posegregowalam i poszykowalam rzeczy.do prania dla naszej małej kruszynki. Zobaczę, co mi się jeszcze uda zrobić, ale tak szczerze to z dnia na dzień jestem coraz słabsza. Wczoraj wieczorem miałam już tak opuchnięte nogi, że nawet mąż zauważył i zalecił, bym więcej odpoczywala, no ale niestety nie da rady, bo nikt tego za mnie nie zrobi... Ale liczą się intencje
Jeszcze kilka dni i powinnam być przygotowana. Najważniejsze bym szybko wyzdrowiala, bo ten kaszel i katar są bardzo uporczywe i męczące
Blondynka1988
U mnie na razie brak objawów porodu
Chyba przypuszczenia ginekologa, że do 17 kwietnia urodzę się nie sprawdzą
Chyba przypuszczenia ginekologa, że do 17 kwietnia urodzę się nie sprawdzą
MB91
Dzień dobry.
@paaulaa90 trzymaj się kobietko i dawaj znać co i jak w miarę możliwości [emoji6]
@Gosika88 też uważam, że zapewne to był błąd pomiaru. Ja np. ciągle zastanawiam się czy będzie u mnie tak samo jak u mojej ciotki, która chodziła do tego samego gina co ja - dwie córki urodziła i obie +300gram. Czyli teoretycznie moja kruszynka może ważyć teraz nie 2100, a 2400 [emoji6]
Ja miałam z kolei dziwną noc dzisiaj ... dosłownie co dwie godziny budziłam się na siusiu. I śniły mi się pierdoły na maxa ... że się rozstałam z tym moim przed porodem. Ehh [emoji28]
@blondynka1988 może złapie Cię na szybko z chwili na chwile [emoji5]
@paaulaa90 trzymaj się kobietko i dawaj znać co i jak w miarę możliwości [emoji6]
@Gosika88 też uważam, że zapewne to był błąd pomiaru. Ja np. ciągle zastanawiam się czy będzie u mnie tak samo jak u mojej ciotki, która chodziła do tego samego gina co ja - dwie córki urodziła i obie +300gram. Czyli teoretycznie moja kruszynka może ważyć teraz nie 2100, a 2400 [emoji6]
Ja miałam z kolei dziwną noc dzisiaj ... dosłownie co dwie godziny budziłam się na siusiu. I śniły mi się pierdoły na maxa ... że się rozstałam z tym moim przed porodem. Ehh [emoji28]
@blondynka1988 może złapie Cię na szybko z chwili na chwile [emoji5]
Blondynka1988
Gosika88
Mój mąż wczoraj miał wizję i poprzestawiał meble w sypialni naszej i małego. Okazało się, że początkowe ustawienie było najlepsze a teraz to jakaś masakra jego szafa zaczęła się rozpadać od tego przesuwania i dziś od 6 rano przenosiłam ubrania bo postanowiliśmy te szafę wyrzucić. Mam tak porysowane panele i taki syf w chacie, że wczoraj przed wizytą się przez to rozbeczalan i zapomniałam z wrażenia ogolić nogi dobrze, że golilam na dniach to nie było aż takiego wielkiego buszu teraz zasiadam do śniadania i kawusi
kamilaasami
A ja czekam na łóżko pietrowe dla synka - już zamówione ale około 2ch tygodni trzeba czekać. I jeszcze nic nie jest gotowe na corcie :/ nawet nie popralam jeszcze ciuszkow. Torba spakowana w połowie ... A mi się nic nie chce ... Nic totalnie :/
reklama
Nan90
Nie martw sie ja mam dzisiaj fugowanie w domu I montaz nowych parapetow. Jutro ostateczne sprzatanie a od poniedzialku zaczynam dopiero zajmowac sie kupowaniem I praniem rzeczy dla Malucha dzisiaj rozpusta bo umowilam sie do fryzjera. Masakra, bardzo lubie moj naturalny kolor wlosow a przez ten caly szpital I remont na skroniach powychodzily mi siwe wlosy ;( musze cale pofarbowac mam nadzieje ze wyjdzie jako tako. Szkoda mi naturalnych relfeksow bo dopiero 28 lat w tym roku bede miala