reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny pytanie na szybko:

Od dwóch dni strasznie swędzą mnie sutki - tak nawet bym powiedziała, że bolą. Jakiś sposób? Czy maltanem już smarować ?

reklama
Tak więc jestem po wizycie i jutro ląduje w szpitalu:( crp ciągle wysokie a duomox nic nie pomaga i będą mnie leczyć dozylnie. Pessara boi sie wyciągać przed 36tc bo może się zacząć akcja porodowa....pocieszajace jest to że szyjka się nie skraca( ma 1cm) nie ma rozwarcia a dzidzia zdrowa i wazy 2400.

No właśnie ja tez mam mieszane uczucia raz jade w pasach a raz nie.. Mi zas nie pika na szczescie , pasy zapinam niby troszke inaczej bo na brzuchu ich nie mam .. A na yt pokazane jak zapinac.. W sumie w razie W pasy mnie przytrzymaja więc troszkę bezpieczniej.. Hmm..Ale tez nie chciala bym dzidzi by sie cos stalo..:\ ehh.. Dobrze ze to juz koncowka bo człowiek psychicZnie odpocznie z tego bacia sie o brzuszek.. Ja mam brzusio malutki więc tez jeżdżę do konca:)

A mnie tak boli krocze po dzisiejszym badaniu omg... Jak bym miala zakwasy... Chyba dawno nog w gorze nie mialam heheh

Tak więc jestem po wizycie i jutro ląduje w szpitalu:( crp ciągle wysokie a duomox nic nie pomaga i będą mnie leczyć dozylnie. Pessara boi sie wyciągać przed 36tc bo może się zacząć akcja porodowa....pocieszajace jest to że szyjka się nie skraca( ma 1cm) nie ma rozwarcia a dzidzia zdrowa i wazy 2400.
Trzymam kciuki by szybko zbili infekcje. Ja pewnie też niedługo wyladuje;( powinnam dziś Ale wstrzymuje się.

reklama
Do góry