reklama
Dziewczyny pytanie na szybko:
Od dwóch dni strasznie swędzą mnie sutki - tak nawet bym powiedziała, że bolą. Jakiś sposób? Czy maltanem już smarować ?
mnie tez ale nie az tak bardzo...
Tak więc jestem po wizycie i jutro ląduje w szpitalu crp ciągle wysokie a duomox nic nie pomaga i będą mnie leczyć dozylnie. Pessara boi sie wyciągać przed 36tc bo może się zacząć akcja porodowa....pocieszajace jest to że szyjka się nie skraca( ma 1cm) nie ma rozwarcia a dzidzia zdrowa i wazy 2400.
No właśnie ja tez mam mieszane uczucia raz jade w pasach a raz nie.. Mi zas nie pika na szczescie , pasy zapinam niby troszke inaczej bo na brzuchu ich nie mam .. A na yt pokazane jak zapinac.. W sumie w razie W pasy mnie przytrzymaja więc troszkę bezpieczniej.. Hmm..Ale tez nie chciala bym dzidzi by sie cos stalo..:\ ehh.. Dobrze ze to juz koncowka bo człowiek psychicZnie odpocznie z tego bacia sie o brzuszek.. Ja mam brzusio malutki więc tez jeżdżę do konca
MB91
Fanka BB :)
@kjsko daj spokój - mnie strasznie swędzą Już nawet oliwką smaruje i nic...
@paaulaa90 trzymaj się kochana! Będzie dobrze. Grunt że dzidzia zdrowa
@paaulaa90 trzymaj się kochana! Będzie dobrze. Grunt że dzidzia zdrowa
A
Agunia93
Gość
Ja to dzisiaj po badaniu mam takie kłucia w pochwie, że az czasami musze się zgiąć albo na chwile przystanać.
sredec1982
Trzymam kciuki by szybko zbili infekcje. Ja pewnie też niedługo wyladuje;( powinnam dziś Ale wstrzymuje się.Tak więc jestem po wizycie i jutro ląduje w szpitalu crp ciągle wysokie a duomox nic nie pomaga i będą mnie leczyć dozylnie. Pessara boi sie wyciągać przed 36tc bo może się zacząć akcja porodowa....pocieszajace jest to że szyjka się nie skraca( ma 1cm) nie ma rozwarcia a dzidzia zdrowa i wazy 2400.
reklama
Jetkaa
No wlasnie ja tez takoe dziwne , niby jak zakwasy niby jak by dzidzia uciskala niby kłócie dziwne..Ja to dzisiaj po badaniu mam takie kłucia w pochwie, że az czasami musze się zgiąć albo na chwile przystanać.