reklama
Brzuszkowa
Fanka BB :)
Kurczę od wczoraj źle się czuję, niby ciśnienie w normie ale oblewają mnie pory, duszno mi i nie mam siły ręki i nogi podnieść i na dodatek dzisiaj rozwolnienie przyszło.
Ja też się źle czuję. Głowa boli, słaba jestem, ale to przez mój nieżyt dróg oddechowych. Sama jestem ociezala, powolna, sapie... No ale to chyba przez naszą zaawansowaną ciążę
Witajcie Mamusie. U nas sliczna pogoda. Juz z Zuzia zaliczylysmy spacerek, teraz odpoczywamy, Zuzka drzemie. Obudzi sie zjemy obiadek i moze posiedzimy na hustawce, tak przyjemnie. Wczoraj poszarżowalam za bardzo, maz komode skrecil, wiec juz jak skladalam w jednej to wszystkie szafki i polki przetrzepalam wiec dzis na spokojnie. Liste zakupow dla meza na jutro przygotowac bo w sobote urodzinki Zuzi[emoji4]
Pozdrowienia dla was
Pozdrowienia dla was
Link do: Ilustratorka ze Szkocji pokazuje prawdziwe oblicze bycia matką - mocno, brutalnie i bez skrupułów powiedzcie że tak nie będzie
Katherine zs
A
Agunia93
Gość
Cześć dziewczyny my juz po wizycie Mała waży ponad 2500g, i juz jest główka w dół obrócona. Na usg fajnie jezyczek wystawiała i połykała wody. A jakie dlugie włosy ma [emoji7][emoji7]następna wizyta 24,04 i bede miala pobierany gbs. Miłego dnia [emoji8][emoji8]
nknatalia
No fajne te rysunki treści nie czytałam ale jest coś w tym, na początku jest dezorganizacja i nie ma co kolorować, dla mnie dużą pomocą był mąż, ale faktycznie trzeba to wszystko poukładać i tak jak jedna z nas napisała spać kiedy tylko można ale przy drugim dziecku tak jak u mnie to chyba się nie da i boję się że będzie gorzej no ale liczę też na pomoc męża i mamy. Najgorsze pierwsze miesiące.
reklama
MB91
@kjsko myśle, że to bardzo przerysowana forma macierzyństwa - karykatura wręcz [emoji16] Z racji, że młoda będzie moim pierwszym dzieckiem to żyje w przekonaniu, że u mnie będzie inaczej. [emoji3]
@nknatalia a który tc? Może to już czas ? [emoji4]
@Agunia93 super, że udana wizyta [emoji3] - ta moja córeczka w porównaniu do Twojej to taka kruszynka. Zobaczymy jak sytuacja u @Jetkaa wyglada, bo aż się martwić zaczęłam na nowo, że moja taka malusia jest. Ja też 24 idę na gbs [emoji5]
@aNusia90 zazdraszczam huśtawki [emoji847]
Ja starłam kurze i odpocząć muszę teraz z kawusią, bo brzuszek twardawy ... ale to chyba tak jak powiedziała @Brzuszkowa - ciąże nasze już są zaawansowane [emoji846]
@nknatalia a który tc? Może to już czas ? [emoji4]
@Agunia93 super, że udana wizyta [emoji3] - ta moja córeczka w porównaniu do Twojej to taka kruszynka. Zobaczymy jak sytuacja u @Jetkaa wyglada, bo aż się martwić zaczęłam na nowo, że moja taka malusia jest. Ja też 24 idę na gbs [emoji5]
@aNusia90 zazdraszczam huśtawki [emoji847]
Ja starłam kurze i odpocząć muszę teraz z kawusią, bo brzuszek twardawy ... ale to chyba tak jak powiedziała @Brzuszkowa - ciąże nasze już są zaawansowane [emoji846]