reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ale już chyba lepiej hmm?:) za duzo kobiet w ciazy na forum hehehr:) masakra dziewczyny juz jest forum grudniowe mamy 2018!:) jak to leci !!:)

Hej wszystkim!

@Jetkaa ja też zjadłam śniadanko i spijam kawusie [emoji3] Powodzenia na wizycie ! Daj znać ile ta Twoja córcia waży [emoji5]

Forum w końcu naprawione z tego co widzę? [emoji16]

W Gdyni cudowna pogoda Wam powiem. Wczoraj zamknęłam już torbę do szpitala dla Zuzi, dzisiaj chce swoją zamknąć i będzie temat zakończony.
Poukładać chce też w szafach bo zimowe rzeczy muszę pochować [emoji3] Zobaczymy jak mi pójdzie bo wczoraj zmęczyło mnie nawet to, że włożyłam do zmywarki naczynia czy ułożyłam ubranka małej w jej komodzie ! [emoji847] Masakra ... Wam też jest tak ciężko i czujecie się jakby ktoś odebrał Wam przynajmniej 50% mocy?

I halo halo mamusie, które już mają swoje skarby przy sobie. Jak tam u Was dziewczyny? [emoji5]

Dzień dobry

Odebrałam wczoraj wynik crp i jest wyższy niż ostatnio więc antybiotyk nie pomaga ale sama nie odstawiam dzisiaj mam wizyte więc gin na pewno sam stwierdzi żebym odstawiła no i pessar pewnie wyciągnie.
@nknatalia właśnie przedwczoraj przypomniałam sobie że probiotyk powinnam brać( jakieś zacmienie umysłu chyba mam ehh) ale dziś mam wizyte a na pewno mi antybiotyk odstawi więc nie kupowałam już probiotyku na jeden dzień, na szczęście wczoraj się dobrze czułam.

Dzięki dziewczyny za opinie w sprawie wózka, mój M stwierdził że mam wybrać jaki mi się podoba ale ja się ciągle waham a czasu coraz mniej. Właśnie te kolory co wybrałam to takie spokojne i pospolite ale ciemny kolor praktyczny zwłaszcza na wiosce i przy starszym dziecku. Teraz tak myśle o tym drugim modelu ale w troszkę jaśniejszym odcieniu.

Ja już.po śniadanku i za chwilę zabieram się za moja szafę i komode... achhhh Rozłożyło mnie na całego. Osłabiona jakbym miała gorączkę, śpiąca, katar, w gardle kluska i ta żółta wydzielina... Katastrofa... Dobrze, że bylam wczoraj u lekarza, to wiem co mogę zażywać za lekarstwa...
A dziś tak śliczny dzień: słoneczko, ciepelko, śpiew ptaszków... Może później usiade się w ramach przerwy na dwór. Do tego kawka, pierniczki... Dzis spokojnie podejde do dnia. Wczoraj był fajny dzień, ale jednak bardzo wyczerpujący. Wieczorem jeszcze mąż zabrał mnie ze sobą na spotkanie z klientem, ale było fajnie, bo już za chwilkę nie będzie to możliwe...

Mam nadzieję, że dziś apka.będzie dobrze już funkcjonować :biggrin2:

@Jetkaa życzę miłej wizyty ;)

Dzień dobry :) forum działa. Dziś zaczęłam skakać na piłce;) kurde jakie to nudne...
Mb 91 ja mam chyba 20% sil:( zresztą waga robi swoje. Trochę pochodzę to pachwilby i kręgosłup wysiada:( Ale dziś zabieram się za odkurzanie,mycie podlog i dalej piłka..
Byle nie trafić do szpitala:( zaraz 39 tc .. i nic nie czuje;((

reklama
Hej wszystkim!

@Jetkaa ja też zjadłam śniadanko i spijam kawusie [emoji3] Powodzenia na wizycie ! Daj znać ile ta Twoja córcia waży [emoji5]

Forum w końcu naprawione z tego co widzę? [emoji16]

W Gdyni cudowna pogoda Wam powiem. Wczoraj zamknęłam już torbę do szpitala dla Zuzi, dzisiaj chce swoją zamknąć i będzie temat zakończony.
Poukładać chce też w szafach bo zimowe rzeczy muszę pochować [emoji3] Zobaczymy jak mi pójdzie bo wczoraj zmęczyło mnie nawet to, że włożyłam do zmywarki naczynia czy ułożyłam ubranka małej w jej komodzie ! [emoji847] Masakra ... Wam też jest tak ciężko i czujecie się jakby ktoś odebrał Wam przynajmniej 50% mocy?

I halo halo mamusie, które już mają swoje skarby przy sobie. Jak tam u Was dziewczyny? [emoji5]

Zazdroszczę spakowanej torby mam nadzieję że do końca tygodnia się ogarnę w tym temacie zwłaszcza jak mi będzie chciał pessar wyciągnąc to różnie może być. U mnie też coraz ciężej robiąc proste rzeczy musze usiąść i odpoczywać.

Do góry