reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@paaulaa90, to wam musi się podobać wózek. Też mieszkam na wsi i znam realia... Na pewno bym nie wybrała jaskrawych i krzyczacych, bo np. na żółty lecą muszki, osy itp. Latem też pełno much, komarów... Ale jakaś czerwień czemu by nie. A elementy z materialu można zdemontować i wyprać. Na pewno nie unikniesz plamek od much, a potem plam po napojach. Wszystko do opanowania ;)

@sredec1982 skacz kochana, skacz! Puść sobie jakiś film może co? [emoji5]

Widzę, że więcej dziewczyn dzisiaj wizytuje dlatego powodzenia dla wszystkich! Dajcie znać jak u Was sytuacja wygląda [emoji847]

@paaulaa90 ja praktycznie torby mam spakowane od 3 tygodni, ale jak wracaliśmy od gina we wtorek to do smyka podjechaliśmy kupić jeszcze pajacyki dla Zuzy w 2 rozmiarach, i wczoraj je poprasowałam i wrzuciłam do torby zamiast klasycznego zestawu body - półśpioch. Jakoś tak wygodniej będzie mam wrażenie [emoji4]

@Brzuszkowa właśnie przy pierwszym dziecku miałam szary z czerwonym i jakoś tragicznie się nie brudził tylko tamten wybrał mój M i był fajny a teraz ja mam wybrać i wiadomo jak to kobieta zdecydować się nie mogę;)
@MB91 ja to praktycznie siebie muszę spakować bo dla dziecka tylko pampersy chusteczki nawilżane i smoczek, ale przez te remonty skręcanie mebli itp ogarnąć się niemogę ale mam nadzięję że w tym tygodniu dam radę.

@paaulaa90 też tak mam, że ciężko mi się zdecydować. Dlatego lubię jak mąż ze mną jest i mi pomaga w wyborach ;) wspólnymi silami jakoś dajemy rady.
Ja jeszcze nie jestem spakowana, ale już po niedzieli chciałabym mieć.to załatwione. Muszę najpierw wszystko poprawić i poprasowac... Jak we wtorek byłam po wyniki w szpitalu, to wysłałam męża po listę, co trzeba zabracr ze sobą. Więc teraz już do dzieła bo do cc zostalo tylko 34 dni... Ach jak ten czas leci...

reklama
Do góry