reklama
A
Agunia93
Gość
Wiem, wiem ale @MB91 pisała że mam malutki w porównaniu do niej, dlatego noe ma reguły że mały brzuszek to mała dzidzia[emoji12]Nasze dzidzie sa od początku male w porownianiu do innych dzidzi nie okreslamy to po brzuszkach tylko po usg
MB91
Fanka BB :)
Jetkaa
Aaaa chyba ze tak hehe ja tez mam maly brzuszek, i w sumie mala jest mała ale zdrowa i cieszę się
Ja jade do mamy na kawke, reszte na ogród moze sobie poleże odpoczne troszke bo ciepło. Moj D zalamany bo w poniedziałek jego kolega zadzgal sie nozami na srodu drogi i dziś był pogrzeb:\ mial schizofremie i praktycznie odcial sobie rece , glowe.. Na środku drogi...
Ja jade do mamy na kawke, reszte na ogród moze sobie poleże odpoczne troszke bo ciepło. Moj D zalamany bo w poniedziałek jego kolega zadzgal sie nozami na srodu drogi i dziś był pogrzeb:\ mial schizofremie i praktycznie odcial sobie rece , glowe.. Na środku drogi...
Czy u was też jest dzisiaj tak gorąco? Na mnie chyba źle wpływa ta wysoka temperatura, cieszę się że już niedługo poród bo lata bym chyba nie przetrwała. Wczoraj mnie bolało podbrzusie jak chodziłam, Ale dzisiaj już lepiej, może to tylko było przemęczenie. Mały od wczoraj naciska mi tak na pęcherz że ci chwilę muszę chodzić do wc. Też tak macie ?
Brzuszkowa
Po części takie są realia. Jak się Amelka urodziła, to w ciągu dnia krótko i rzadko spała, a jak spała to nie siedziałam, a tylko sprzatalam i przygotowywałam coś. W niedziele, jak maze był w domu, to czyscilam kuchnię, łazienkę - takie większe rzeczy...
Byłam padnieta i pamiętam jak raz kolega męża przyjechał zobaczyć wieczorem córeczkę. Byłam tak zmęczona, że w którymś momencie zasnęłam - ok. 22.00 Trochę wstyd, no ale po prostu byłam zmęczona. Na.szczęście Amelka przesypiala całą noc.
Moje jedzenie, napoje, to zawsze zimne piłam, bo najpierw trzeba było się zająć małą. Pranie, prasowanie ubranek... Achhhh
Ale @nknatalia ma rację, że najgorsze pierwsze miesiące. Kwestia zorganizowania się i przyswojenia się do nowej sytuacji. Niby to wszystko brzmi tak masakrycznie, każda z nas będzie początkowo przemęczona, ale warto
Gosika88
Hehe apropo zimnych napojów, widziałam kiedyś rysunek z podpisem, że fajnie jest być mamą, bo można cały dzień pić kawę, co z tego, że ciągle ta sama [emoji14]Po części takie są realia. Jak się Amelka urodziła, to w ciągu dnia krótko i rzadko spała, a jak spała to nie siedziałam, a tylko sprzatalam i przygotowywałam coś. W niedziele, jak maze był w domu, to czyscilam kuchnię, łazienkę - takie większe rzeczy...
Byłam padnieta i pamiętam jak raz kolega męża przyjechał zobaczyć wieczorem córeczkę. Byłam tak zmęczona, że w którymś momencie zasnęłam - ok. 22.00 Trochę wstyd, no ale po prostu byłam zmęczona. Na.szczęście Amelka przesypiala całą noc.
Moje jedzenie, napoje, to zawsze zimne piłam, bo najpierw trzeba było się zająć małą. Pranie, prasowanie ubranek... Achhhh
Ale @nknatalia ma rację, że najgorsze pierwsze miesiące. Kwestia zorganizowania się i przyswojenia się do nowej sytuacji. Niby to wszystko brzmi tak masakrycznie, każda z nas będzie początkowo przemęczona, ale warto
marida
Pewnie ze warto. Najgorsze pewnie beda noce.. Ja z pierwszym dzieckiem cala nic przespalam dopiero po roku czasu, a wczesniej budzila mnie po 3 razy na jedzenie z czego godzine jadla xD wiec spalam jak mala spala w dzien xD dobrze ze Madzia do przedszkola jeszcze bedzie chodzic i jakos to przetrwam xD
reklama
Blondynka1988
Witajcie
Plan porodu napisany, endokrynolog zaliczony- jakby coś- mogę rodzić
Plan porodu napisany, endokrynolog zaliczony- jakby coś- mogę rodzić