reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ale już chyba lepiej hmm?:) za duzo kobiet w ciazy na forum hehehr:) masakra dziewczyny juz jest forum grudniowe mamy 2018!:) jak to leci !!:)

Hej wszystkim!

@Jetkaa ja też zjadłam śniadanko i spijam kawusie [emoji3] Powodzenia na wizycie ! Daj znać ile ta Twoja córcia waży [emoji5]

Forum w końcu naprawione z tego co widzę? [emoji16]

W Gdyni cudowna pogoda Wam powiem. Wczoraj zamknęłam już torbę do szpitala dla Zuzi, dzisiaj chce swoją zamknąć i będzie temat zakończony.
Poukładać chce też w szafach bo zimowe rzeczy muszę pochować [emoji3] Zobaczymy jak mi pójdzie bo wczoraj zmęczyło mnie nawet to, że włożyłam do zmywarki naczynia czy ułożyłam ubranka małej w jej komodzie ! [emoji847] Masakra ... Wam też jest tak ciężko i czujecie się jakby ktoś odebrał Wam przynajmniej 50% mocy?

I halo halo mamusie, które już mają swoje skarby przy sobie. Jak tam u Was dziewczyny? [emoji5]

Dzień dobry

Odebrałam wczoraj wynik crp i jest wyższy niż ostatnio więc antybiotyk nie pomaga ale sama nie odstawiam dzisiaj mam wizyte więc gin na pewno sam stwierdzi żebym odstawiła no i pessar pewnie wyciągnie.
@nknatalia właśnie przedwczoraj przypomniałam sobie że probiotyk powinnam brać( jakieś zacmienie umysłu chyba mam ehh) ale dziś mam wizyte a na pewno mi antybiotyk odstawi więc nie kupowałam już probiotyku na jeden dzień, na szczęście wczoraj się dobrze czułam.

Dzięki dziewczyny za opinie w sprawie wózka, mój M stwierdził że mam wybrać jaki mi się podoba ale ja się ciągle waham a czasu coraz mniej. Właśnie te kolory co wybrałam to takie spokojne i pospolite ale ciemny kolor praktyczny zwłaszcza na wiosce i przy starszym dziecku. Teraz tak myśle o tym drugim modelu ale w troszkę jaśniejszym odcieniu.

Ja już.po śniadanku i za chwilę zabieram się za moja szafę i komode... achhhh Rozłożyło mnie na całego. Osłabiona jakbym miała gorączkę, śpiąca, katar, w gardle kluska i ta żółta wydzielina... Katastrofa... Dobrze, że bylam wczoraj u lekarza, to wiem co mogę zażywać za lekarstwa...
A dziś tak śliczny dzień: słoneczko, ciepelko, śpiew ptaszków... Może później usiade się w ramach przerwy na dwór. Do tego kawka, pierniczki... Dzis spokojnie podejde do dnia. Wczoraj był fajny dzień, ale jednak bardzo wyczerpujący. Wieczorem jeszcze mąż zabrał mnie ze sobą na spotkanie z klientem, ale było fajnie, bo już za chwilkę nie będzie to możliwe...

Mam nadzieję, że dziś apka.będzie dobrze już funkcjonować :biggrin2:

@Jetkaa życzę miłej wizyty ;)

Dzień dobry :) forum działa. Dziś zaczęłam skakać na piłce;) kurde jakie to nudne...
Mb 91 ja mam chyba 20% sil:( zresztą waga robi swoje. Trochę pochodzę to pachwilby i kręgosłup wysiada:( Ale dziś zabieram się za odkurzanie,mycie podlog i dalej piłka..
Byle nie trafić do szpitala:( zaraz 39 tc .. i nic nie czuje;((

reklama
Hej wszystkim!

@Jetkaa ja też zjadłam śniadanko i spijam kawusie [emoji3] Powodzenia na wizycie ! Daj znać ile ta Twoja córcia waży [emoji5]

Forum w końcu naprawione z tego co widzę? [emoji16]

W Gdyni cudowna pogoda Wam powiem. Wczoraj zamknęłam już torbę do szpitala dla Zuzi, dzisiaj chce swoją zamknąć i będzie temat zakończony.
Poukładać chce też w szafach bo zimowe rzeczy muszę pochować [emoji3] Zobaczymy jak mi pójdzie bo wczoraj zmęczyło mnie nawet to, że włożyłam do zmywarki naczynia czy ułożyłam ubranka małej w jej komodzie ! [emoji847] Masakra ... Wam też jest tak ciężko i czujecie się jakby ktoś odebrał Wam przynajmniej 50% mocy?

I halo halo mamusie, które już mają swoje skarby przy sobie. Jak tam u Was dziewczyny? [emoji5]

Zazdroszczę spakowanej torby mam nadzieję że do końca tygodnia się ogarnę w tym temacie zwłaszcza jak mi będzie chciał pessar wyciągnąc to różnie może być. U mnie też coraz ciężej robiąc proste rzeczy musze usiąść i odpoczywać.

Do góry