reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja cała poprzednia ciążę brałam końskie dawki magnezu do tego spazmoline albo no-spe na zmianę. Córka zdrowa, bez problemów z napięciem mięśniowym iyp. A też bałam się że coś może być nie tak bo niby te leki obniżające napięcie u malucha.

Ja tez myslalam ze to u mnie w tel cos sie pomieszalo z tymi postami..omg... Ja ciekawa jestem jak tam mala:) dziewczyny ktore mialy Cc, jakie badania wam robił gin tzn czy możecie rodzić naturalnie. Badal was jakos dodadkowo? Blizne i cos jeszcze?

Dziewczyny!!! Załamać się można!!:(( znow dostałam skierowanie do szpitala na konsultacje...Teraz z powodu wagi dziecka;(
Szyjka krótsza Ale zamknięta, a lekarz twierdzi że może warto wywołać wcześniej poród że względu na wage:(((( 3 tyg temu byłam na podtrzymaniu A teraz mam iść na wywołanie?! Wiedziałam że tak będzie;(( na pewno poczekam do poniedziałku i zrobię wszystko żeby akcja sama się rozkrecila-schody, aktywność,koniec z lezeniem:( z drugiej strony to że dziecko jest duże nie znaczy że w pełni gotowe chyba
...
Może powinni mi zrobić cc? Masakra! Niepotrzebnie się tak oszczedzalam,:( teraz musze to jakoś wywolac:((
Dwa dni temu urodzila moja kolezanka, wywolali jej porod z powodu duzej wagi, szacowali na 4'3, urodzila Gabrysie 3'3. Pomiar wagi bardzo czesto przeklamuje. Moj pietwszy synek tez mial byc pol kg ciezszy☺

reklama
Do góry