reklama
tysia123
Fanka BB :)
Ja cała poprzednia ciążę brałam końskie dawki magnezu do tego spazmoline albo no-spe na zmianę. Córka zdrowa, bez problemów z napięciem mięśniowym iyp. A też bałam się że coś może być nie tak bo niby te leki obniżające napięcie u malucha.
Jetkaa
Ja tez myslalam ze to u mnie w tel cos sie pomieszalo z tymi postami..omg... Ja ciekawa jestem jak tam mala dziewczyny ktore mialy Cc, jakie badania wam robił gin tzn czy możecie rodzić naturalnie. Badal was jakos dodadkowo? Blizne i cos jeszcze?
Dwa dni temu urodzila moja kolezanka, wywolali jej porod z powodu duzej wagi, szacowali na 4'3, urodzila Gabrysie 3'3. Pomiar wagi bardzo czesto przeklamuje. Moj pietwszy synek tez mial byc pol kg ciezszy☺Dziewczyny!!! Załamać się można!!( znow dostałam skierowanie do szpitala na konsultacje...Teraz z powodu wagi dziecka;(
Szyjka krótsza Ale zamknięta, a lekarz twierdzi że może warto wywołać wcześniej poród że względu na wage((( 3 tyg temu byłam na podtrzymaniu A teraz mam iść na wywołanie?! Wiedziałam że tak będzie;(( na pewno poczekam do poniedziałku i zrobię wszystko żeby akcja sama się rozkrecila-schody, aktywność,koniec z lezeniem z drugiej strony to że dziecko jest duże nie znaczy że w pełni gotowe chyba
...
Może powinni mi zrobić cc? Masakra! Niepotrzebnie się tak oszczedzalam, teraz musze to jakoś wywolac(
Brzuszkowa
Apka oszalała? Wymieszała posty... :|
Myślałam, że tylko jak tak mam...
Pomieszala wpisy, bo chyba za dużo tu piszemy
Gosika88
Masakra, w ogóle nic nie można znaleźćMyślałam, że tylko jak tak mam...
Pomieszala wpisy, bo chyba za dużo tu piszemy
Brzuszkowa
Masakra, w ogóle nic nie można znaleźć
Straszny tu chaos... Musimy jakoś przez to przebrnąć... Może jutro już będzie miała poukładane czasowo wpisy...
Gosika88
Nie, ciągle mieszaAlbo to zgłosić. Tylko gdzie? [emoji15]
Edit: chociaż teraz układa chyba dobrze? [emoji6]
reklama
Blondynka1988
Ja na laptopie korzystam z forum i też mam misz masz!
Nie wiem o co chodzi... Posty nie są po kolei.
Nie wiem o co chodzi... Posty nie są po kolei.