reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
W dzisiejszych czasach to i woda moze uczulic heheCzyli z poczatku woda i suchy chleb xD to nie uczuli! xD
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
Katherine zs
Kiedyś zgadałam się z babcią o tym co jadła jak urodziła dziecko, była bardzo zaskoczona że jest coś takiego jak dieta matki karmiącej mówiła że opychała się truskawkami przy wszystkich dzieciach może to nie truskawki są problemem, tylko ten syf którym pryskają truskawki. Niby ileś tam dni przed wysyłką nie mogą pryskać, a rok temu była afera, że pryskali i ludzie się potruli. Jak zaczniemy przesadzać z tym lekkostrawnym jedzeniem, to mleko też może być bylejakie, albo my możemy być osłabione.
marida
Wszystko zalezy od dziecka. Moja miala skaze bialkowa i musialam dosc rygorystycznie podchodzic do tego co jadlam, chyba ze ktos lubi dziecko z kolka. Kuzynka raz najadla sie np. mizerii z ogorka do ziemniakow i miala noc z glowy...
Katherine zs
Z tym jedzeniem to ciekawa sprawa, w tym miesiącu mam zamiar wypełnić zamrażalnik po brzegi. Ze względu na to, że mieszkam sama, mąż tylko w weekendy, to żeby na luzie przeżyć pierwsze tygodnie przygotuję sobie jedzonko, półprodukty, tak żeby obiadek był w 15 minut. Podstawa to domowy rosołek, z którego będą zupki typu barszcz, ziemniaczana, warzywna... Z mięsa, piersi kurczaka, ryba, zrobię też gołąbki, z tym że na początku zjem raczej środek, może troszkę kapusty i będę obserwować. Jakieś pulpeciki w sosie koperkowym. Macie pomysły na smaczne dania?
Blondynka1988
Blondynka1988
reklama
Teoretycznie nie ma czegoś takiego jak dieta matki karmiącej. Jemy wszystko i obserwujemy [emoji6]
Chciałam się pochwalić, że zostałam dzisiaj ciocią [emoji3] siostra urodziła śliczna córeczkę Julię [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chciałam się pochwalić, że zostałam dzisiaj ciocią [emoji3] siostra urodziła śliczna córeczkę Julię [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom